PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ουσιαστικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Με την Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω σοβαρότητα θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και κυρίως σε θέματα που στηρίζονται στην επικοινωνιακή τακτική. Στον εργασιακό σας χώρο σήμερα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, σας φανερώνω εκ των πρότερων πως το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό, θα καταφέρετε να τεκμηριώσετε και να περάσετε τη γνώμη σας. Θα υπερισχύσουν οι απόψεις σας, ενδεχομένως να σας εμπιστευτούν την υλοποίηση ή διεκπεραίωση ενός συγκεκριμένου σχεδίου. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και με τον Άρη θα δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, ωστόσο αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σας, εσείς που είστε στο κλείσιμο οικονομικής συμφωνίας θα καταφέρετε να κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Ευνοϊκά συμβάντα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, ανοίγεται προοπτική ανόδου, τερματίζουν εμπόδια. Εσείς οι αγχωμένοι που σας κούρασε η αβεβαιότητα ή τα ριψοκίνδυνα ρίσκα που τυχόν να αναλάβατε, τώρα περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και σταθερότητας, θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Όσοι από εσάς ήρθατε αντιμέτωποι με κάποια οικογενειακά προβλήματα, με τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω θα καταφέρετε να δώσετε την απαιτουμένη λύση, ώριμος θα είναι ο χειρισμός σας. Σήμερα θα προσφέρετε τη βοήθεια σας και θα λάβετε υποστήριξη από τα κοντινά σας άτομα, τα συμβάντα θα καταφέρουν να αναπτερώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, ίσως να διαφοροποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προβείτε σε αγορές, καταφθάνει υλικό απόκτημα που από καιρό είχατε στο στόχαστρο σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις, προστατευτικά και προνοητικά θα σκεφτείτε για θέματα που θα αφορούν το μέλλον των παιδιών ή των γονιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα μια καινούργια επαγγελματική πρόταση θα ανοίξει νέο ορίζοντα κυρίως για εσάς που ψάχνετε εργασία. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με πρακτική σκέψη, διεκπεραιώστε εργασίες υποθέσεις, συζητήστε για το μέλλον της επαγγελματική σας πορεία, τυχόν υποσχέσεις ή συμφωνίες θα τηρηθούν πλήρως. Ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ίσως να σας δοθεί δυνατότητα οικονομικής βελτίωσης. Ισορροπία θα υπάρξει στις οικογενειακές σας επαφές, η στάση σας θα είναι προσιτή και συγκαταβατική. Προτάσεις θα λάβετε για φιλικές εξόδους, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω, υπευθυνότητα και πρακτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξουν συναναστροφές και κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε. Η συμπεριφορά σας θα είναι οικεία, φιλική και αυθόρμητη, καινούργια πρόσωπα θα σας γνωρίσουν και θα σας εμπιστευτούν. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, ωστόσο με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη σε εργασιακά θέματα προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε κόντρες με ανωτέρους. Το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, βελτιώσεις και νεες συνεργασίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας το ουσιαστικό και προσοδοφόρο αποτέλεσμα, σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτείς οικονομικές υποθέσεις θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό και διπλωματία. Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που επείγουν πλέον οι άμεσες λύσεις, συναντήσεις και αναλυτικές συζητήσεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για συναναστροφές και επαφές με καινούργια πρόσωπα. Σαφήνεια και ευστροφία θα έχει η σκέψη σας, με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια σας, θα είστε ειλικρινείς, όπου χρειαστεί θα κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας και τα επιχειρήματα που θα προβάλετε θα τακτοποιήσουν εργασιακά ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε υποστηριχτές. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, προχωρήσετε με στόχο τα τελεσίδικα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανόν σε επαγγελματικό επίπεδο να σας απασχολήσουν συνεδριάσεις, εργασιακά συμβούλια και συζητήσεις. Διαύγεια, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει διάθεση συνεννόησης, θα καταφέρετε να συμφωνήσετε και να βρείτε πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα αισιοδοξία και ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, στρώνει ο δρόμος για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε αυτά που έχετε κατά νου. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, είναι κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών. Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω, η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά σε ένα καινούργιο επαγγελματικό σας εγχείρημα, ουσιαστικά αυτό το άτομο θα σας προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες μια συζήτηση θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Μιλήστε ξεκάθαρα, περάσετε σε προτάσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας θα δείτε πως το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, το ποσό που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικό, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σας συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, ορθολογισμός θα διακρίνει τις κινήσεις σας, η οξυδέρκεια σας θα βρει τρόπο να λύσει ή να κατευθύνει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με τον επαγγελματισμό και την διορατικότητα σας θα καταφέρετε να κερδίζετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας. Αν κυνηγάτε από καιρό την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σας φέρνει χρήματα, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες σας επιθυμίες, εσείς οι καταναλωτικοί θα έχετε αυτοσυγκράτηση, δε θα ξεφύγουν οι επιλογές σας. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και τις ικανότητες σας, διεκδικήστε με ωριμότητα και μέθοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην ‘ρθείτε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό, θα καταφέρετε να σκεφτείτε λογικά. Συναντήσεις θα έχετε με οικογένεια σας πρόσωπα, αναθερμαίνονται οι μεταξύ σας δεσμοί. Για εσάς τους τσακωμένους ή θυμωμένους δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, και τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό σας χρέος, ίσως να γίνουν πιο ευνοϊκοί οι όροι σε κάποιο δάνειο. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά, έρχονται ανοίγματα. Στα οικογενειακά σας ζητήματα η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε σε περίπτωση που υπάρχει κόντρα με συγγενικό σας άτομο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment