PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα τάξη στην καθημερινότητά μας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις βλέψεις σας. Αυτό που θα κάνετε πρώτα από όλα είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να μπει η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή σε τροχιά βελτίωσης. Σήμερα θα σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, έρχονται συνειδητοποιήσεις, αλλάζει η αντιμετώπιση σας, τώρα θα κατανοήσετε πως οι αντιδραστικές ενέργειες δεν θα φέρουν θετική κατάληξη. Θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε εξόδους και κοινωνικές επαφές. Συγκαταβατικοί και εκδηλωτικοί θα είστε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας, αναλυτικές συζητήσεις θα ανοίξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, αισιόδοξος και ορθολογικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, απεγκλωβίζεστε από εμμονές. Θα είστε σε θέση να βγάλετε από τη μνήμη σας αρνητικά γεγονότα που σας δημιούργησαν απογοήτευση, θα εστιάσετε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, συνετά και οργανωμένα θα είναι τα επαγγελματικά σας βήματα , θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας. Με συγκροτημένη αντιμετώπιση θα προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Στον οικονομικό σας τομέα θα αναζητήσετε ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν οφειλές θα επικεντρωθείτε στους τρόπους εξόφλησης, δε πρόκειται να παραμελήσετε ή να παρατείνετε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο δυναμικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε επαγγελματικά θέματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους νέες ιδέες. Θα διακατέχεστε έντονα από την ανάγκη να δώσετε τέλος στην στασιμότητα, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο οργανώνεστε, ανασυγκροτείτε τη στάση σας και περνάτε σε πράξεις διεκπεραίωσης. Ομιλητική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας , θα συζητήσετε για θέματα που χρήζουν αλλαγή ή βελτίωση. Δεν θα φανείτε αρνητικοί μπροστά στα καινούργια ενδεχόμενα που θα προκύψουν, ωστόσο ο ενθουσιασμός σας θα είναι ελεγχόμενος, οι επιλογές σας θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές . Προνοητικότητα και ορθολογισμό θα έχουν οι πράξεις σας, με τη μεθοδική σας τακτική θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε εμπόδια και τυχόν δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εμφανίζεται στην Παρθένο βάζετε σε τάξη υποχρεώσεις και ευθύνες, παράλληλα θα φροντίσετε και για την ψυχαγωγία σας. Θα φανείτε συγκαταβατικοί και συζητήσιμοι, πρόθυμοι θα είστε να συμφιλιωθείτε και να κλείσετε τυχόν αρνητικά ζητήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από παρορμητικά λόγια και αντιδραστικές πράξεις. Εσείς που είστε τσακωμένοι με κάποιο φιλικό ή συναδερφικό σας άτομο σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ώριμα, δίκαια και λογικά. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε αρνητικά ή απαισιόδοξα, ορθολογισμός θα σας διακρίνει. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θελκτικοί θα είστε στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Απρόοπτη γνωριμία θα ανοίξει νέο ορίζοντα στον επαγγελματικό σας τομέα, η πρόταση που θα ακούσετε θα δημιουργήσει νεες προοπτικές. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί αρχίσει να γίνεται πλέον διαχειρίσιμο, θα δοθεί λύση, θα σας βοηθήσει ο διακανονισμός που θα προκύψει. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε το ρίσκο και να αναζητήσετε σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας και σε τρίγωνο με τον Κρόνο καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική επαγγελματική πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι άνεργοι θα βρείτε εργασία ικανοποιητικών απολαβών, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποδεχτείτε αυτό που θα σας προτείνουν. Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα μιλήσετε με αυθορμητισμό. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό η σκέψη σας θα είναι αισιόδοξη θα υπάρχει ορθολογισμός, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν υπό βεβιασμένες συνθήκες. Τώρα θα δείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, ψυχραιμία και πιο ώριμη σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, οι συναντήσεις σας θα είναι ήρεμες και αναζωογονητικές, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις. Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας εικόνα αλλά και με την σωματική σας βελτίωση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο οργάνωση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στον επαγγελματικό σας τομέα θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι ορθά σκεπτόμενες. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι συνετός και οξυδερκής, σε ανταγωνιστικά ζητήματα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Προσγειωμένος και προνοητικός θα είναι το τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Εσείς που περίμενετε απάντηση από κάποιο συγκεκριμένο επαγγελματικό σας βήμα ή από βιογραφικό που είχατε στείλει θα υπάρξει θετική προοπτική, θα σας ικανοποιήσουν τα λόγια που θα ακούσετε. Περάστε σε κινήσεις βελτίωσης, κάντε τις προτάσεις σας, η απάντηση που θα λάβετε θα αισιόδοξη και θετική. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει αυθόρμητους ίσως και απρόβλεπτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική και συναισθηματική. Ίσως να σας κούρασαν τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ήμερων, τώρα θα προσπαθήσετε να βγείτε από ανασφάλειες και αγχωμένες καταστάσεις. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και άγχος. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό απελευθερωμένες θα είναι οι κινήσεις σας, αισιόδοξη στάση θα κρατήσετε, δε θα πέσετε στην παγίδα των αρνητικών σκέψεων. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βγείτε έξω, θα συναντηθείτε και θα ψυχαγωγηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε και να αναδιοργανωθείτε, αποφασιστικότητα και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Καταφθάνουν επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, αν υπάρχουν χρωστούμενοι λογαριασμοί θα περάσετε στην εξόφληση τους. Ομαλά θα κυλήσουν οι επαφές και οι σχέσεις σας, συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ηρεμεί και ισορροπεί ο ψυχικός σας κόσμος, θα φανείτε εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί. Για οικογενειακά θέματα θα μιλήσετε πάνω σε σοβαρή βάση, η στάση σας και η αντιμετώπιση σας θα είναι ώριμη. Ευχάριστες συναντήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική και δημιουργική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο θα φέρει ομαλότητα στην επικοινωνίας σας, θα σας εφοδιάσει με κατανόηση και διαλλακτικότητα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Με φιλικά και οικογενειακά άτομα οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη , οι μεταξύ σας κουβέντες θα είναι ειλικρινείς, θα εστιάσετε στα πραγματικά αισθήματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις, σε θέματα οικονομικής φύσης η στάση σας θα είναι ώριμη και υπεύθυνη, βάζετε σε πρόγραμμα τακτοποίησης τους λογαριασμούς σας. Χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας αυτή τη φορά θα τα χειριστείτε με σύνεση.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο θα σας επηρεάσει θετικά, με ευρηματικότητα θα σας εφοδιάσει, θα βρείτε λύσεις, θα τακτοποιήσετε έκρυθμες καταστάσεις. Σε ζητήματα συνεργασιών αλλάζετε στάση, διαλλακτική θα είναι η διάθεση σας, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο θα βρείτε τη χρυσή οδό στην επικοινωνίας σας. Σε θέματα τσακωμών θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διορθώσετε λάθη, να διαφοροποιήσετε δεδομένα που ταλαιπωρούν την ψυχολογική σας κατάσταση. Σήμερα θα σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες. Στον κοινωνικό σας τομέα προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν για μια περεταίρω συνεργασία, θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, εσείς οι απογοητευμένοι ή πιεσμένοι ισορροπείτε συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment