PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως εξετάζονται και κρατούμενοι σε φυλακές της χώρας.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οκτώ συλλήψεις ενώ έρευνες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και σε δύο φυλακές της χώρας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένας 36χρονος από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού αλλά και δύο άλλοι κρατούμενοι από άλλη φυλακή.

Η επιχείρηση σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου σε τράπεζα στα Πετράλωνα, με την επίθεση με χειροβομβίδα σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Χαϊδάρι τον Ιούλιο του 2023 αλλά και με την βομβιστική επίθεση σε κατασκευαστική εταιρεία στην Κηφισιά τον Νοέμβριο του 2023. Υπενθυμίζεται πως για αυτές τις επιθέσεις την ευθύνη είχε αναλάβει η ομάδα «Σύμπραξη Εκδίκησης», με σχετικές ανακοινώσεις της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Παράλληλα θα ερευνηθεί αν οι παραπάνω επιθέσεις σχετίζονται με την βόμβα που εξερράγη απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας, αλλά και με την αποστολή δέματος- βόμβα στην πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης λίγο καιρό πριν. Μετά το πέρας της επιχείρησης αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. Τέλος, οι οκτώ συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment