PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη που εξακολουθεί μεν να βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου, αλλά που σήμερα σχηματίζει και τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, η ημέρα προοιωνίζεται να είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για σένα. Με τις ενέργειες σου και την εύνοια που έχεις, αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν επακόλουθο την παγίωση της σχέσης σου και τη δυνατότητα να εξελιχτεί ακόμη περαιτέρω… Έχεις ιδέες και απόψεις που με το επικοινωνιακό ταλέντο που διαθέτεις σήμερα, μπορείς να το εκφράσεις με τρόπο και επιχειρήματα τόσο σωστά θεμελιωμένα που αποσπάς τον θαυμασμό και την αποδοχή των φίλων σου αλλά και την υιοθέτηση των απόψεων σου από αυτούς. Αν είσαι μόνος/η, μέσα στο περιβάλλον των φίλων σου όπου βρίσκεσαι, ίσως κρύβεται το μελλοντικό σου ταίρι και μάλλον θα σου «φέξει». Από το απόγευμα που η Σελήνη θα βρεθεί στους Ιχθύες, μάλλον θα κλειστείς στον εαυτό σου, επειδή θα σου βγουν πράγματα που σε αγχώνουν θεωρώντας τα «αχίλλειο πτέρνα σου».

ΤΑΥΡΟΣ

Όλη η ημέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για σένα σήμερα, καθώς από το πρωί που η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου. Σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα και η εξεύρεση λύσεων γι’ αυτά, μπορείς να προσπαθήσεις να τα προωθήσεις τώρα, αφού οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου να το πετύχεις. Αυτό γιατί σχηματίζεται και τρίγωνο από την Σελήνη με τον Δία από το Ζώδιο του Ζυγού και που σε ευνοεί στα σχέδια σου για την προώθηση των ικανοτήτων σου στους κατάλληλους ανθρώπους που θα τις αντιμετωπίσουν με ευαρέσκεια και θα τις αποδεχτούν με ευχαρίστηση και αναγνώριση. Από το απόγευμα, οπότε η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς με το ταίρι σου να παρευρεθείτε σε συγκεντρώσεις, συναθροίσεις φιλικές και κοινωνικές, όπου θα αποσπάσετε την προσοχή όλων με θαυμασμό, ενώ εσύ θα αποδράσεις από τις υποχρεώσεις και την εργασιακή πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που κατά την διάρκεια του πρωινού θα βρίσκεται ακόμη στο Ζώδιο του Υδροχόου και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, θα σε κάνει να δίψας για μάθηση, να αποκτήσεις και νέες γνώσεις, να επιμορφωθείς να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις κάποιους κύκλους διαλέξεων, κάποια εκπαιδευτικά σεμινάρια από όπου θα αποκτήσεις και νέα επαγγελματικά εφόδια, που θα σου ανεβάσουν τις μετοχές σου στην δουλειά σε ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο. Οι Αστρολογικές όψεις σήμερα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σένα, σχετικά με κάθε είδους εκπαιδευτικά θέματα και καλό θα είναι να επωφεληθείς από αυτήν την ευκαιρία όσο είναι καιρός. Αν έχεις πρόσφατα δει κάποιο ντοκιμαντέρ ή έχεις ξεφυλλίσει κάποιον ταξιδιωτικό οδηγό, το πρωινό προσφέρεται για να προγραμματίσετε με το ταίρι σου το προσεχές σας ταξίδι, όσο προλαβαίνεις, γιατί από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες την προσοχή σου θα στρέψεις στα επαγγελματικά σου, ενώ αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία πιθανόν θα καταλήξει σε ειδύλλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθεις έντονο το βάρος στους ώμους σου, κάποιων προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσεις και που σχετίζονται και με προσωπικά και οικονομικά θέματα, βλέπεις αδιέξοδο μπροστά σου και όπως είναι φυσικό νοιώθεις απαισιοδοξία και απογοήτευση. Σ’ αυτό θα σε βοηθήσει η επαφή με το ταίρι σου με το οποίο πιθανόν να έχετε κάποιες διαφορές, για τις οποίες το πεδίο της επίλυσης τους πρέπει να επιλεγεί η κρεβατοκάμαρα. Σε βοήθεια σου σπεύδει η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου και που σχηματίζει παράλληλα και τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, και θα σου προσφέρει την εύνοια της με την πιθανότητα να σου έλθει από το πουθενά κάποιο αναπάντεχο δώρο ή ακόμη και μια αύξηση κατά κάποιον τρόπο των εσόδων σου. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου και θα επανέλθει και η ενεργητικότητα σου.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται ότι την σημερινή ημέρα θα συγκεντρώνει την προσοχή σου το πλέγμα των σχέσεων με το ταίρι σου και των συνεργασιών σου σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ξεπροβάλλουν μπροστά σου με κάθε ευκαιρία και θα σε απασχολούν. Το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται ακόμη το σημερινό πρωινό στο Ζώδιο του Υδροχόου και που σχηματίζει και τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγά, είναι πολύ ευνοϊκό για σένα.  Ευκαιρία λοιπόν να περάσεις κάποιον ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου, γιατί το επόμενο διάστημα δεν ευνοεί κάτι τέτοιο, λόγω της εσωστρεφείας που θα ακολουθήσεις. Η παρουσία της Σελήνης και το τρίγωνο,  σου δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα και τις ευκαιρίες για να συνάψεις νέες επωφελείς συμφωνίες που θα σε οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες που είναι αποδοτικές, με συμβόλαια που θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου για την υλοποίηση των σχεδίων τα οποία θέλεις να πάρουν σάρκα και οστά. Το απόγευμα όταν η Σελήνη περάσει στους Ιχθύες, θα νοιώσεις εσωστρέφεια και την ανάγκη να βγεις από το προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθεις ότι όλη η ημέρα σου θα περάσει με τρέξιμο, αυτό σου δημιουργεί άγχος, ένταση και νευρικότητα, εσύ δεν πρέπει να αφήσεις όλα αυτά να σε πάρουν από κάτω. Το σημερινό σου πρόβλημα είναι, το πώς θα καταφέρεις να φέρεις βόλτα όλες αυτές τις υποχρεώσεις στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτεις. Είναι ένας γρίφος δύσκολος να τον λύσεις, όμως η Σελήνη που μέχρι το απόγευμα θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, θα σου προσφέρει διεξόδους και την βοήθεια της προκειμένου να τύχει αναγνωρίσεως η προσπάθεια σου. Ευκαιρία λοιπόν να χαρίσεις και λίγο από τον χρόνο που σου έμεινε λίγο πιο χαλαρός και στο ταίρι σου, ίσως μετά το απόγευμα που θα ηχούν καταλαγιάσει οι υποχρεώσεις σου. Αν όμως είσαι μόνος/η , μια νέα ουρανοκατέβατη γνωριμία, θα σου έλθει ¨κουτί¨. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει πλέον στους Ιχθύες, θα αντιληφθείς πόση σημασία έχει η γνώμη για σένα κάποιων σημαινόντων ανθρώπων.

ΖΥΓΟΣ

Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα κάποια τάση για καλοπέραση βλέπω να την έχεις. Και σου το επιτρέπει η Σελήνη η οποία προς το παρόν βρίσκεται ακόμη στο Ζώδιο του Υδροχόου που είναι φιλικό για το δικό σου, και έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με την ψυχαγωγία σου και γενικά ό,τι σου κάνει κέφι, κυρίως με δημιουργικές ασχολίες γιατί σήμερα τουλάχιστον το ‘χεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από το Ζώδιο σου, ανοίγει διάπλατα τις προοπτικές σου για διασκεδάσεις, νέες γνωριμίες, φλερτ, ευκαιρίες για νέους έρωτες, ένα γενικό ξεσάλωμα θα λέγαμε. Ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου μαζί και να διασκεδάσετε, γιατί αν δεν έλθει μαζί και σου πέσουν μπροστά σου οι διάφοροι πειρασμοί, να δούμε πώς θα αντισταθείς, κι’ αν δεν αντισταθείς, να δούμε από πού θα σε μαζεύουμε και σένα και τα κομμάτια σου αν το μάθει το ταίρι σου. Εμείς πάντως, δεν θα το μαρτυρήσουμε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποια δουλειά, όποια εκκρεμότητα έτυχε να αφήσεις, σήμερα είναι η ευκαιρία να τις τακτοποίησης, να ξεμπερδεύεις μ’ αυτές, και έχεις και την εύνοια, αλλά και τα προσόντα για να το κάνεις. Οι κύριες υποθέσεις που έχεις να τακτοποίησης αφορούν το σπίτι σου και  έχουν προκύψει πρόσφατα. Η Σελήνη που μέχρι το απόγευμα, οπότε θα περάσει στους Ιχθύες, προς το παρόν βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου, ενώ παράλληλα σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, και σου δίνει τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες, κάθε τι με το οποίο καταπιάνεσαι να το φέρεις επιτυχώς εις πέρας. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, από το απόγευμα που η Σελήνη θα έχει πια περάσει στο Ζώδιο των Ιχθύων, σου επιτρέπεται η χαλάρωση, η ξεκούραση, η αναζωογόνηση και η δυνατότητα να περάσεις επί τέλους και κάποιον ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου, που τόσο καιρό ήταν παραμελημένο. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, ευκαιρίες για αταξίες σου προσφέρονται άφθονες, ενώ για κάτι πιο σταθερό, θα εξαρτηθεί από το αν η  στάση σου είναι σοβαρή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από το Ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί κάθε σχέδιο και προγραμματισμό που σκοπεύεις να κάνεις είτε για δημόσιες σχέσεις είτε για προσωπικούς η επαγγελματικούς λόγους, και περιλαμβάνει συναντήσεις, συσκέψεις, επαφές, επικοινωνίες, συζητήσεις. Η παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο του Υδροχόου συνεχίζει να συνηγορεί στις επιδιώξεις σου. Το δε τρίγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, προάγει την επικοινωνιακή σου δεξιότητα σαν την κορυφαία σου ικανότητα. Αυτό θα αποδειχτεί από το πόσο εύκολα θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον του συνόλου των παρευρισκομένων με την δεινότητα που θα επιδείξεις στην προσέγγιση των ανθρώπων, στην επιχειρηματολογία και στην ικανότητα  χειρισμού του λόγου. Η ευνοϊκή περίοδος για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου είναι από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, γιατί από το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και το βάρος πέφτει σε θέματα σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη που θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το απόγευμα, σε καταλαμβάνουν συναισθήματα που σχετίζονται με την ανασφάλεια που αυτή σου προκαλεί. Η παρουσία όμως του Διός από τον Ζυγό που συμμετέχει στο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με αυτόν, σε βοηθά να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Θα επηρεαστεί ο επαγγελματικός σου τομέας θετικά με πιθανότητα να προήχθης, να εξελιχθεί κατ’ ευχήν κάποιο επαγγελματικό θέμα με αποτέλεσμα την βελτίωση των εσόδων σου. Από το απόγευμα, οπότε η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο των Ιχθύων, η επικοινωνιακή σου πλευρά θα έχει τον πρώτο λόγο, γιατί θα είναι ισχυρή η παρόρμηση σου να έλθεις σε επαφή με τους συγγενείς σου, τους στενούς σου φίλους τους όποιους το ταίρι σου θα σε παροτρύνει να επισκεφτείτε για να ανταλλάξετε τα νέα σας, ή έστω να βγείτε και να δείτε κόσμο, πράγμα που αν το κάνεις δεν θα μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εν όσο η Σελήνη παραμένει στο Ζώδιο σου, σου προκαλεί αναστάτωση και τα συναισθήματα σου θα παλινδρομούν από το ένα άκρο στο άλλο. Ευτυχώς για σένα, το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από τον Ζυγό , έρχεται να τα βάλει σε τάξη και να σε βοηθήσει να βγεις από τα οποία αδιέξοδα βρίσκεσαι. Το κάνει, δίνοντας σου την ευκαιρία να βρίσκεις ακόμη και όταν βρεθείς στο όριο, να επωφελείσαι και από την παραμικρή ακτίνα ελπίδας και να φτάνεις στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Ζητάς πολλά από το ταίρι σου, το πιέζεις, αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό σου δεν διαταράσσεται η γαλήνη στη σχέση σας. Η όλη δραστηριότητα σου, που επιδρά θετικά στους άλλους είναι πασιφανής και σε δικαιώνει, προσφέροντας σου χαρά γι’ αυτό το επίτευγμα σου. Προς το απόγευμα, οπότε η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα θυμηθείς τα οικονομικά σου και θα σε πιάσει άγχος από την ανασφάλεια που θα νοιώσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τι πλανάται στην ατμόσφαιρα, σήμερα όμως θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι το πιο διαισθητικό Ζώδιο, μυρίζεσαι από μακριά τι θα συμβεί και γλυτώνεις πολλά, αρκεί να υπακούσεις στο ένστικτο σου. Ακόμη και στον αισθηματικό σου τομέα με την βοήθεια της Διαίσθησης, αυτού του Δώρου που σε προίκισε το Σύμπαν μπορείς να ξεκαθαρίζεις θέματα που αφορούν το ταίρι σου και την σχέση σου. Με την Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, σε βοηθά να ξεφύγεις από τις αμφιβολίες σου, σε απαλλάσσει από τα διλήμματα που σου προκαλούν αυτές, ως προς το ποιες είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις στις οποίες πρέπει να καταλήξεις. Από το απόγευμα, οπότε η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο σου, θα σου προκύψουν θέματα για σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές που σε επηρεάζουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment