PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέθανε ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι


Ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, διάσημος για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών, ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου (28/10).

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του –ειδικευμένου στην κάλυψη διασημοτήτων– ιστότοπου TMZ, ο οποίος ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

Ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τη σειρά “Φιλαράκια” που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004).

Μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μάθιου Πέρι προκάλεσε κατάπληξη όταν παραδέχτηκε πως τον κυρίευε τεράστιο άγχος «κάθε βράδυ» στα γυρίσματα της σειράς.

Ο Μάθιου Πέρι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει ή παίξει δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η ρομαντική κομεντί Fools Rush In (1997, σε σκηνοθεσία Άντι Τέναντ, με συμπρωταγωνίστρια τη Σάλμα Χάγεκ), ή η αστυνομική κωμωδία The Whole Nine Yards (2000, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν, με συμπρωταγωνιστές τον Μπρους Γουίλις και τη Ροζάνα Αρκέτ).

Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού

Ήταν πριν από έξι ημέρες που ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι έκανε την τελευταία ανάρτησή του στο Instagram, γράφοντας μέσα από το τζακούζι λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του.

«Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται και σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάθιου Πέρι στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία του μέσα στο τζακούζι.

Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» μοιράστηκε μια νυχτερινή φωτογραφία του μέσα σε ένα υδρομασάζ τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. Το «Mattman» που χρησιμοποίησε ο Μάθιου Πέρι συνδέεται με τον ήρωα του Batman στον οποίο έκανε συχνές αναφορές ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment