PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με μεγάλη ανατροπή ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη!


Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς αποδείχθηκε αυτό του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο της ομάδας.

Οι Περιστεριώτες πήραν την πρώτη νίκη της σεζόν με μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Ρομπάιγ και ένα του Βέργου στις καθυστερήσεις (το οποίο χρειάστηκε 6-7 λεπτά ελέγχου στο VAR) έκανε ανατροπή στην ανατροπή και στο τέλος επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού. Ο Φρεντερίκο Ντουάρτε έδωσε προβάδισμα στους Αγρινιώτες και ο Λιάβας ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2.

Στο πρώτο 45λεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός με λίγες φάσεις, όμως οι Αγρινιώτες πήραν το προβάδισμα με τον Ντουάρτε στο 21ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Τορεχόν. Ο VAR έλεγξε αν ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε και το χέρι του, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στη συνέχεια όμως ο Γκαετάν Ρομπάιγ ήταν αυτός που πήρε τη σκυτάλη και έφερε τούμπα το ματς. Αρχικά στο 49′ με υπέροχη ατομική ενέργεια και τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 73′ έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι. Δευτερόλεπτα μετά ήρθε το γκολ μετά από ολέθριο τσαφ του Μπρούνο Ντουάρτε.

Ο Παναιτωλικός απάντησε με τον Λιάβα στο 82ο λεπτό και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Όμως ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Καπίνο, ο Βέργος σκόραρε. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και η φάση χρειάστηκε οκτώ λεπτά για να ελεγχθεί στο VAR και να μετρήσει τελικά το γκολ.

Με αυτό το τρίποντο ο Ατρόμητος έφτασε τους έξι βαθμούς και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντρα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Έντερ (90+12′ Τσακμάκης), Κούντε (62′ Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (46′ Βαλένσια), Καμαρά, Ρομπάιγ (79′ λ. τρ. Φριτζόνσον), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83′ Ντίαζ), Χουάνπι (83′ Ξενιτίδης), Τορεχόν, Φρ. Ντουάρτε (66′ Βοΐλης), Πέδρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment