Συνταγές

Παγωτό Φράουλα

Το παγωτό φράουλα είναι μια πολύ αγαπημένη και κλασική γεύση.

Υλικά

750γρ φράουλα

1 φακελάκι ζελέ φράουλας

500γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί

 

Εκτέλεση

– Στο multi λιώνουμε την φράουλα και τη βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι να ζεσταθεί.

– Προσθέτουμε το ζελέ φράουλας.

– Mόλις λιώσει, αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

– Xτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, της προσθέτουμε το κρύο μείγμα φράουλας, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.

Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment