PeristeriNews.gr
Οικονομία

Οι νέες Εντοιχιζόμενες συσκευές Hotpoint σε Χριστουγεννιάτικες συνταγές


O σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο Marketing Manager Indesit Γιώργος Διακογεωργίου

Γεύση από Χριστούγεννα πλημμύρισε το ειδικά διαμορφωμένο shop in shop των εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών Hotpoint* στο Κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens, στο όπου βρέθηκε ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης, το Σάββατο το μεσημέρι στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Ιταλική αισθητική της νέας σειράς εντοιχιζόμενων συσκευών της Hotpoint, LUCE, και η πρωτοποριακή λειτουργικότητα τους σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις μοναδικές δημιουργίες του δημοφιλούς σεφ Βασίλη Καλλίδη, ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους σε γευστικές χριστουγεννιάτικες συνταγές από όλη την Ελλάδα. Παραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας με κάστανα και σταφίδες, κολοκυθόσουπα βελουτέ, γιορτινή γαλοπούλα με πετιμέζι και τζίντζερ, σούπα με ξινό τραχανά και γιαούρτι, ήταν κάποιες από τις συνταγές με τις οποίες μας περιπλάνησε ο αγαπημένος μας σεφ σε γεύσεις, μυρωδιές και αισθήσεις με άρωμα Χριστουγέννων.

Πολλοί θαυμαστές και παρευρισκόμενοι έσπευσαν για να δουν από κοντά τον Βασίλη Καλλίδη να δημιουργεί χρησιμοποιώντας τους νέους φούρνους και εστίες της Hotpoint, ενώ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο shop in shop των εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών Hotpoint γνωρίζοντας από κοντά την προηγμένη τεχνολογία τους, την εξαιρετική απόδοση και ιταλική αισθητική τους. Δύο ήταν οι μεγάλοι τυχεροί που κέρδισαν από ένα σετ εντοιχιζόμενων συσκευών Hotpoint Luce.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών Hotpoint, LUCE, απέδειξε για άλλη μια φορά την πρακτικότητα, την εργονομία και την υψηλή νοημοσύνη της, που υπόσχεται να κάνει την ζωή στην κουζίνα μια συναρπαστική εμπειρία. Οι εντοιχιζόμενες συσκευές Hotpoint Luce και το ταλέντο του Βασίλη Καλλίδη χάρισαν στους επισκέπτες του shop in shop της Hotpoint στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens, ένα όμορφο και γευστικό ταξίδι.

*Εμπορικό σήμα της εταιρείας λευκών συσκευών Indesit Company.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Hotpoint:

Η Hotpoint, γνωστή έως τώρα με την ονομασία Ariston, είναι ένα brand που συνδυάζει τέλεια παρελθόν και μέλλον για να σηματοδοτήσει τη δημιουργία μιας νέας γενιάς προϊόντων: οικιακές συσκευές που είναι εργονομικές, έξυπνες, ασφαλείς και διαθέτουν μετρημένο εκλεπτυσμένο στυλ. Πράγματα δηλαδή που κάνουν τη μικρή και τη μεγάλη διαφορά στο σπίτι.

Ένα συνεχές ρεύμα προηγμένων λύσεων έχει επίσης συμβάλει στην επίτευξη ιδιαίτερα σημαντικών αποτελεσμάτων στον τομέα της οικολογικής βιωσιμότητας. Η ιδιαίτερη έμφαση της Hotpoint για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος υπήρξε καθοριστική για την ανάπτυξη συσκευών που διασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης, όπως πιστοποιείται από το σήμα Ecotech σε πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια-στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και φούρνους που εγγυώνται ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζεται η υψηλή απόδοση. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στη συνεχή παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεών της καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία ώστε να εξακολουθήσει να μειώνει την κατανάλωσή της σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και νερό καθώς και τις εκπομπές CO2.

Επισκεφθείτε το site www.hotpoint.gr

H Hotpoint αποτελεί εμπορικό σήμα της Indesit Company S.p.A.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Πότε θα κλείσουν οι τράπεζες για το Πάσχα

Peristeri News

Φορολοταρία Μαρτίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment