PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/12/2011



Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)

Ιδιαίτερα ερωτική προβλέπεται η μέρα αυτή για σένα, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ένα μεγάλο πάθος που θέλεις να το ζήσεις έντονα, ακόμα κι αν δεν προμηνύει τα καλύτερα για το αύριο. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις με τη ζήλια και την κτητικότητα, γιατί μπορεί να διαλύσεις ότι καλό έχεις χτίσει μέχρι στιγμής στον ερωτικό τομέα. Μη φοβηθείς να τα δώσεις όλα, για κάτι που αξίζει πολύ. Μείωσε όσο γίνεται τα έξοδά σου γιατί η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βάλει μέσα και να αναγκαστείς ακόμα και σε εξωτερικό δανεισμό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα, κρύβει ακραίες καταστάσεις για την ερωτική σου ζωή, παρόλο που εσύ είσαι τόσο ήσυχο παιδί και δεν τα επιδιώκεις και πολύ αυτά. Τα πράγματα όμως θα έρθουν έτσι, που θα ζήσεις έντονα πάθη, αδιέξοδες σχέσεις και μπορεί να τις απολαύσεις τελικά. Μην αφήσεις όμως τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο και δεθείς, γιατί μάλλον εσύ θα πληγωθείς στο τέλος αν οι προσδοκίες σου δεν πραγματοποιηθούν. Απέφυγε να σταθείς στις λεπτομέρειες, και δες την ουσία των πραγμάτων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δρουν ανασταλτικά για την ερωτική σου ζωή, κι αυτό το νιώθεις ήδη πολύ έντονα. Όσο δύσκολο κι αν σου είναι, μη χάσεις τώρα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ενισχύσεις τον ερωτικό τομέα, γιατί θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει με τίποτα. Φρόντισε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, αλλά προσπάθησε να βάλεις λίγη περισσότερη οργάνωση στη ζωή σου για να τα προλαβαίνεις όλα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χαμός γίνεται στον αισθηματικό τομέα τώρα, καθώς φαίνεται πως η ζήτησή σου όσο πάει και αυξάνεται. Μην αποφεύγεις τις νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να κρύβεται ανάμεσά τους ένα πρόσωπο που έχει να σου προσφέρει πολλά. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία τουλάχιστον να γνωριστείς καλύτερα μαζί του και μετά αποφασίζεις για το επόμενο βήμα. Σταμάτα να ελέγχεις συνεχώς τα συναισθήματά σου, εξαιτίας του φόβου της απόρριψης και της απογοήτευσης. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσεις το έτερον ήμισυ να συγκατοικήσετε, ή να κάνετε ένα ακόμα βήμα στη σχέση σας, τώρα που βλέπεις τα πράγματα να σοβαρεύουν. Σταθεροποίησε ότι καλύτερο σου έχει συμβεί ποτέ. Η ανάγκη να δώσεις στα πρόσωπα που αγαπάς όσα περισσότερα γίνεται, καλά κρατεί. Ξόδευσε χρήματα για να αγοράσεις δώρα που θα τους δώσουν μεγάλη χαρά και να περάσεις καλά μαζί τους. Σκέψου όλα τα υπέρ και τα κατά που έχει μια πιθανή αλλαγή ή αγορά σπιτιού, πολύ πριν το πάρεις απόφαση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή ημέρα θα προσπαθήσει να επαναφέρει την αρμονία στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα βοηθήσει να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Μείνε μακριά από εντάσεις και αδιέξοδες καταστάσεις. Μην αφήσεις κανένα να σε παραπλανήσει στο χώρο της καριέρας. Φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου πολύ πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση, γιατί μετά θα είναι αργά. Το διάστημα αυτό, είναι ότι πρέπει για να κάνεις τα ταξίδια, τις συζητήσεις και τις επαφές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τώρα μπορείς να καταλάβεις τι αξία έχουν οι άλλοι για σένα και μπορεί να το δείξεις με πράξεις και όχι με λόγια που έχουν συνηθίσει. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για θέματα οικονομικά. Ξεκίνα εδώ όλες τις νέες προσπάθειες, για να αυξήσεις κατακόρυφα τα εισοδήματά σου. Με πολλούς καλούς συμμάχους το διάστημα αυτό, μπορείς να φέρεις την αισθηματική σου ζωή στα μέτρα σου δίχως να υπολογίσεις κανέναν και τίποτα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πολλά νέα ξεκινήματα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σένα, καθώς νιώθεις τώρα μια φοβερή δύναμη, ζωντάνια και έναν αυξημένο ερωτισμό. Πολλά μπορούν να φτιάξουν ακόμα και σε σχέσεις που τα πράγματα δεν ήταν και τόσο θετικά τελευταία. Γενικότερα όμως, θα βγαίνεις πιο συχνά έξω, θα ξεφαντώνεις και θα γνωρίσεις πολύ καινούργιο κόσμο. Φρόντισε να βρίσκεις και κάποιες ώρες για ξεκούραση, ανάμεσα στην πολύωρη δουλειά και την έντονη κοινωνική ζωή, για να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πολύ μυστήριο και έντονο παρασκήνιο ή απομόνωση υπάρχει στην προσωπική σου ζωή τώρα. Τ
ο πιθανότερο είναι να ασχολείσαι με άλλους, πιο πρακτικούς τομείς, και να έχεις παραμελήσει λίγο τον ερωτικό τομέα, για να πετύχεις τους στόχους σου. Όπως και να’ χει, απόφυγε τις κρυφές ή αδιέξοδες σχέσεις που πιθανό να προκύψουν τώρα, γιατί μπορεί να σου φέρουν ταλαιπωρίες που δεν φαντάζεσαι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και θα σε συντροφεύει σχεδόν σε κάθε σου βήμα. Αυτή, είναι η μέρα όπου μπορείς να έχεις τις μεγαλύτερες και τις περισσότερες επιτυχίες στον ερωτικό τομέα, αφού έχεις μάθει αρκετά καλά το παιχνίδι και θα έχεις τώρα και τη δύναμη να το παίξεις. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει μεγάλο ρόλο, αφού θα είναι με το μέρος σου και θα σε ενισχύει, εκεί που πιθανό θα «σκοντάφτεις».

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το παρελθόν, σου χτυπά και πάλι την πόρτα, πάνω που νόμιζες πως τα έχεις όλα τακτοποιημένα και ξεκαθαρισμένα μέσα σου. Δες τι μπορείς να κάνεις, προκειμένου να έχεις αυτό που θέλεις, όσο πιο σύντομα γίνεται. Μη μπερδεύεις τη φιλία με θέματα δουλειάς, γιατί δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις αντικειμενικά σε κανέναν από τους δυο τομείς. Μη βιάζεσαι κατά τη δημιουργία στέρεων βάσεων στη ζωή σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα έχει πολύ καλύτερη επικοινωνία τώρα μαζί σου, κι αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες θα σου δοθούν τώρα. Άρπαξέ τις από τα μαλλιά, δίχως κανένα δισταγμό. Οι επιτυχίες στην αισθηματική σου ζωή έρχονται η μία μετά την άλλη καθώς φαίνεται πως και οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Αντιμετώπισε με χιούμορ τη ζήλια του συντρόφου σου παρόλα αυτά, αλλά φρόντισε να μη δίνεις και πολλά δικαιώματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment