PeristeriNews.gr
Media

Νέα τηλεοπτική εκπομπή για τη Μαρία Μπεκατώρου, ποιοί θα την πλαισιώνουν;


Όπως είναι ήδη γνωστό, η Μαρία Μπεκατώρου έχει δεχτεί την πρόταση να είναι οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Αντ1 το Σαββατοκύριακο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Μαρία Μπεκατώρου έχει δεχτεί την πρόταση να είναι οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Αντ1 το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εκπομπή θα βγεi στον αέρα μετά το Πάσχα.

Αυτό το διάστημα γίνονται δοκιμαστικά στα στούντιο Κάπα για να αποφασιστεί ποιοι θα πλαισιώνουν τη Μαρία Μπεκατώρου στη νέα αυτή τηλεοπτική εκπομπή.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν περάσει οι: Ησαΐας Ματιάμπα, Βάσω Κολλιδά, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Κώστας Δόξας, Γιώργος Δάσκαλος, Μαντώ Γαστεράτου, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Γεωργία Ευσταθίου, Νανά Ηλιοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του peoplegreece.com, oι παραπάνω έμπαιναν σε μικρές ομάδες στο πλατό και παρουσίαζαν από ένα θέμα, ανοίγοντας ένα διάλογο γεμάτο χιούμορ και έξυπνες ατάκες με την παρουσιάστρια, για να δουν οι υπεύθυνοι της εκπομπής κατά πόσο έχουν μαζί της χημεία. Θα επιλεγούν 4 άτομα, τα οποία μαζί με την παρουσιάστρια θα στήσουν μια ακόμη πρωινή παρέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment