PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

H Microsoft «επελαύνει» στην Κίνα



Δωρεάν upgrade στα Windows 10, ακόμα και για τους πειρατές.

Την πιο τολμηρή «εισβολή» της στην κινεζική αγορά, που χαρακτηρίζεται από έντονη πειρατεία, θα πραγματοποιήσει αυτό το καλοκαίρι η Microsoft, προσφέροντας δωρεάν upgrades στα Windows 10 για όλους τους χρήστες- ανεξαρτήτως του αν έχουν αυθεντική ή όχι κόπια του λειτουργικού.

Όπως μεταδίδει το Reuters, πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου κίνηση από την εταιρεία για να περαστούν νόμιμες κόπιες του λογισμικού της σε μηχανήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών στην Κίνα, όπου, σύμφωνα με μελέτες, τα 3/4 του software είναι πειρατικά.

Ο Τέρι Μάιερσον, στέλεχος της εταιρείας, ανακοίνωσε το σχέδιο στη συνδιάσκεψη τεχνολογίας WinHEC στο Σενζέν της Κίνας. Στόχος, όπως ανέφερε, είναι η «επανασύνδεση» με τους χρήστες στη χώρα. Όπως σημείωσε, τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν διεθνώς κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που συνιστά αλλαγή σε σχέση με προηγούμενα στοιχεία, που υποδείκνυαν φθινόπωρο.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι θα προσέφερε δωρεάν upgrades στα Windows 10 για χρήστες των Windows 7 και άνω σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους χρήστες και να αναπληρώσει τις απώλειές της μέσω κινήσεων όπως η πώληση υπηρεσιών Office μέσω του Ίντερνετ. Συνεργάζεται με τη Lenovo Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή PC στον κόσμο, για να προωθήσει τα Windows 10 στην Κίνα στους υπάρχοντες χρήστες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

H Google αναβαθμίζει την μηχανή αναζήτησης με ΑΙ

Peristeri News

Πόση ώρα αφιερώνουν συνειδητά στα social oı Έλληνες χρήστες

Peristeri News

Πώς οι χάκερ τρυπώνουν στο κινητό

Peristeri News

Leave a Comment