PeristeriNews.gr
Συνταγές

Λαβράκι στη σχάρα


Πολύ υγιεινή συνταγή, για ψητό ψάρι με ελαιόλαδο.

Πολύ υγιεινή συνταγή, για ψητό ψάρι με ελαιόλαδο.

Υλικά (4 μερίδες)

4 μέτρια λαβράκια
Ελαιόλαδο για να τα αλείψουμε
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λεμόνι κομμένο σε τέταρτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε τη σχάρα καλά πριν βάλουμε το ψάρι.

Πλένουμε και καθαρίζουμε το λαβράκι, το αλατοπιπερώνουμε και το λαδώνουμε καλά.

Χαράσσουμε τα παχιά σημεία διαγώνια ή κατά μήκος και από τις δύο πλευρές (στο κέντρο της σάρκας).

Ψήνουμε για περίπου 15 με 20 λεπτά και με πλατιά σπάτουλα το γυρνάμε. Συνολικά θα ψήσουμε το λαβράκι στη σχάρα για περίπου 30 λεπτά.

Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment