PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του Ατρόμητου για το 2ο παιχνίδι με τη Δόξα



Την αποστολή του εξ’ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας (9η αγωνιστική) που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Kαυταντζόγλειο Στάδιο ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του εξ’ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας (9η αγωνιστική) που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Kαυταντζόγλειο Στάδιο ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης. Την αποτελούν 19 παίκτες και είναι οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Μπρίτο έκανε θεραπεία και τρέξιμο. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο, θα γευματίσει στις εγκαταστάσεις και στην συνέχεια η αποστολή με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
Ο
ι Ιτάνζ, Καραμάνος, Αθανασίου και Γιαννούλης που θα μείνουν στην Αθήνα θα προπονηθούν την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

* Τις ευχές από το ποδοσφαιρικό τμήμα για τα γενέθλιά του δέχθηκε σήμερα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Κώστας Μήτρογλου (έγινε 24 ετών).

Οι Έφηβοι δευτεραθλητές Αθηνών

Η Εφηβική Ομάδα του Ατρόμητου αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ καθώς στο μεγάλο τελικό που έγινε χθες βράδυ στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Νέας Ιωνίας με σκορ 1-0.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά στάθηκε άτυχος καθώς δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και αντίθετα δέχθηκε γκολ σε μια από τις ελάχιστες φορές που απειλήθηκε η εστία του.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Κανέλλος και ο συνεργάτης του Γιάννης Λιβαθηνός (εκ των κορυφαίων σε συμμετοχές στην ιστορία του Ατρόμητου) χρησιμοποίησαν την ακόλουθη ενδεκάδα: Κούμης, Τσινιστίδης, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Μπακολέας, Βλάχος, Μανυδάκης, Πατατανές, Ζόγκος, Σεργκάν, Μουρίκης. Έπαιξαν και οι Ζοντός, Συμεωνίδης, Χαλκιάς, Πλατανιάς.

Στη φωτό, οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές με το τρόπαιο του δευτεραθλητή Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment