PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 13/1/2012



Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Κριός (21/3-20/4)
Το μυαλό σου σήμερα θα βρίσκεται μάλλον σε πιο πρακτικά θέματα αφού θέλεις να σταθεροποιήσεις αυτά που έχεις πετύχει και δεν θα έχεις και πολύ καιρό για έρωτες. Οι πλανήτες σήμερα μπορεί να σου ρίξουν λίγο τη διάθεση. Μην παραμελείς την αισθηματική σου ζωή για χάρη της δουλειάς γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις. Λίγη απομόνωση θα σου κάνει καλό, προκειμένου να δεις ποια είναι τα πραγματικά σου αισθήματα για κάποιους ανθρώπους.
Ταύρος (21/4-20/5)
Ούτε κι εσύ δεν θα ξέρεις τι ακριβώς γίνεται στον αισθηματικό τομέα, αφού πολλά πράγματα τώρα θα σε μπερδέψουν αρκετά. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, και αμέσως μετά να δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν. Μη μπερδεύεις την εκτίμηση και τη φιλία με τον έρωτα, γιατί μπορεί να τα χάσεις και όλα μαζί. Μια υπέροχη μέρα για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεδώσεις με την ψυχή σου. Απόλαυσέ την.
Δίδυμοι (21/5-21/6)
Χρησιμοποίησε το διάστημα αυτό, για να σκεφτείς τι πραγματικά αναζητάς από την αισθηματική σου σχέση και με ποιόν τρόπο θα μπορέσεις να το πάρεις. Αμέσως μετά, ενημέρωσε το σύντροφο για τις αποφάσεις σου. Η λιτότητα συνεχίζεται, κι εσύ απλά θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα οικονομικά σου δεδομένα. Οι υποχρεώσεις που έχεις δημιουργήσει είναι πολλές και δεν σε «παίρνει» για σπατάλες. Φρόντισε να βρίσκεσαι πιο συχνά δίπλα σε άτομα της οικογενείας σου που σε χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
Καρκίνος (22/6-22/7)
Είναι μια περίοδος της ζωής σου όπου κυριαρχούν τα «πρέπει» και θα είναι δύσκολο να κάνεις κάποια από τα «θέλω» σου τώρα. Αυτό ίσως να είναι εν’ μέρη καλό, και να σε βάλει να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά για να επιτύχεις τους στόχους σου, με αποτέλεσμα να ανταμειφθείς και γερά για τις γενναίες προσπάθειές σου. Θέματα μετακινήσεων, συζητήσεων, εμπορίου, και μεταφορών, μπορεί αρχικά να σε κουράσουν, όμως εφόσον ασχοληθείς σοβαρά, θα σου βγουν σε καλό.
Λέων (23/7-23/8)
Η ασφάλεια και η σταθερότητα που θέλεις κατά βάθος να αισθανθείς μέσα σε μια σχέση, τώρα θα σε κατακλύσουν και θα σε γεμίσουν χαρά. Απόλαυσε μια μέρα γεμάτη από όμορφες στιγμές, που δύσκολα θα τελειώσουν. Ραγδαία αύξηση των οικονομικών, δίχως μεγάλη προσπάθεια φέρνει η σημερινή ημέρα, παρ’ όλες τις σπατάλες που συνεχίζεις να κάνεις. Προσπάθησε να βάλεις και τίποτα στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Κάνε όλες τις κινήσεις που έχεις κατά νου προκειμένου να βγάλεις περισσότερα χρήματα, τώρα που υπάρχει μεγάλη εύνοια.
Παρθένος (24/8-22/9)
Είναι μια υπέροχη ημέρα για να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις σε μια δέσμευση με ένα πρόσωπο που σε κάνει και περνάς καλά, ενώ υπάρχει μεταξύ σας σφοδρός έρωτας. Ο καιρός περνάει και δεν θα πρέπει να χάσεις κάτι πολύ καλό με τις συνεχείς αναβολές σου. Δέξου μια νέα πρόταση για δουλειά, που θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις μέσα απ’ αυτή όλα σου τα ταλέντα. Απέδειξε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου, πως μπορείς. Βάλε μπρος τα νέα σου σχέδια δίχως τη βοήθεια κανενός, αφού μπορείς να πετύχεις τα πάντα αν το τολμήσεις και δεν χρειάζεσαι πραγματικά κανένα για να σε στηρίξει.
Ζυγός (23/9-22/10)
Η σημερινή ημέρα θα φέρει και πάλι την αρμονία μέσα στη σχέση σου, ενώ εσύ θα έχεις έναν αυξημένο ερωτισμό, που δεν θα μείνει απαρατήρητος. Τώρα θα σημάνει η έναρξη μιας νέας φάσης για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο, η οποία θα στηρίζεται στη συντροφικότητα και στην αμοιβαία εκτίμηση. Εκμεταλλεύσου αυτό το τόσο ευνοϊκό διάστημα, και δοκίμασε να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, με μια συγκατοίκηση, ένα γάμο ή έναν αρραβώνα.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Αυτή είναι η τυχερή σου ημέρα, καθώς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό, και σου το’ παιζε λίγο δύσκολο… θα παραδοθεί στα χέρια σου άνευ όρων, αφού μάλλον το έπεισες για τις καλές σου προθέσεις. Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο θα σε βοηθήσει να προωθήσεις θέματα που αφορούν γενικότερα την καριέρα σου, δίχως να ζητήσει ανταλλάγματα που δεν μπορείς να προσφέρεις. Δούλεψε σκληρά. Μην παραμελείς τους πραγματικούς σου φίλους, γιατί θα τους χρειαστείς και δεν θα τους βρίσκεις.
Τοξότης (23/11-21/12)
Μέσα σε ένα τεράστιο μπέρδεμα σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, προσπαθώντας να καταλάβεις τί πραγματικά αισθάνεσαι για τη μόνιμή σου σχέση. Είναι μια περίοδος όπου προσπαθείς και πάλι να μαζέψεις τα κ
ομμάτια του διαλυμένου παζλ, και να τα επανατοποθετήσεις στη θέση τους, πιο στέρεα από την προηγούμενη φορά. Είναι μια καλή περίοδος για να το πάρεις απόφαση πως θα πρέπει να δεσμευτείς, και παρόλο που δεν μπορείς… τα στενά μαρκαρίσματα, θα δεις που θα σου αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια που θα αισθάνεσαι, πάντα με ένα άτομο που θα σέβεται τις προσωπικές σου ελευθερίες.
Αιγόκερως (22/12-19/1)
Όσο και να προσπαθείς να έχεις καλύτερη επικοινωνία με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα, αν δεν φροντίσεις να γκρεμίσεις αυτόν τον τοίχο που εσύ χτίζεις κάθε φορά ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα για να μπορούν και οι άλλοι να σε μάθουν καλύτερα. Δεν χρειάζεται να απομονώνεσαι για να νιώθεις ασφαλής. Τόλμησε πράγματα που δεν έχεις τολμήσει μέχρι τώρα. Μόνο αν ρισκάρεις μπορείς να κερδίσεις.
Υδροχόος (20/1-19/2)
Θα είναι δύσκολο να έχεις τώρα αυτό που θέλεις στον ερωτικό τομέα, καθώς θα κληθείς να πληρώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Προσπάθησε να επανορθώσεις όσο μπορείς πιο σύντομα, για να έχεις καλύτερες προοπτικές. Οι νέες συνεργασίες δεν σου πάνε καθόλου την περίοδο αυτή, και ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις και κάποιες παλαιότερες, για να δεις αν θα πρέπει να τις εγκαταλείψεις τελικά ή όχι. Η φιλοδοξία υπάρχει έντονη τώρα από μεριάς σου, και μπορεί να βοηθήσει να πετύχεις περισσότερα πράγματα παρασκηνιακά.
Ιχθείς (20/2-20/3)
Η πίεση που αισθάνεσαι τώρα από την αισθηματική σου σχέση, δεν είναι τίποτα άλλο από το τίμημα της σταθερότητας και της ασφάλειας που ήθελες να νιώσεις τόσο καιρό. Απόλαυσέ τα και μη γκρινιάζεις. Η συνέπεια που μπορείς να διατηρήσεις, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της καριέρας και είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους άλλους, αλλά και να πας πολύ ψηλά. Μην παραμελείς το σύντροφό σου για χάρη της δουλειάς, γιατί θα βάλεις σε κίνδυνο τις ισορροπίες σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Leave a Comment