PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαλύθηκε προγραμματισμένη συνάντηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από αναρχικούς (v)



Εισέβαλαν στο Bar Cue όπου βρίσκονταν οι βουλευτές, επιτέθηκαν φραστικά και άρχισαν να σπάνε ποτήρια και να τους πετούν γιαούρτια, αυγά και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα, σε καφέ – μπαρ στο Παγκράτι.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, σύμφωνα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μια ομάδα περίπου 30 αριστεριστών εισέβαλε στον χώρο, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από αναφορές σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, και αφού προπηλάκισε και πέταξε γιαούρτια στους παριστάμενους, προκάλεσε υλικές ζημίες στο κατάστημα.

Στο μπαρ ήταν εκείνη την ώρα οι βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Φραγκίσκος Παρασύρης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Δημήτρης Λιντζέρης ενώ αμέσως μετά τα επεισόδια ήρθε η Άρια Αγάτσα.

Μετά από έντονους διαπληκτισμούς και λεκτικές αντιπαραθέσεις οι «εισβολείς» αποχώρησαν, όπως και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η συγκέντρωσή τους δεν ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μαρία Συρεγγέλα: Στις 9 Ιουνίου συνδιαμορφώνουμε το μέλλον της Ελλάδας

Peristeri News

Στο Περιστέρι χτυπά η «καρδιά» της επιστολικής ψήφου για τις Ευρωεκλογές (pics)

Peristeri News

Νίκος Ανδρουλάκης: ΠΑΣΟΚ για αξιόπιστη αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση του TikTok

Peristeri News

Leave a Comment