PeristeriNews.gr
Δημοτικά

11ος Βρεφονηπιακός σταθμός Περιστερίου: Το στολίδι της Τσαλαβούτα (video)


Ένα έργο που σίγουρα θα αναβαθμίσει τη περιοχή της Τσαλαβούτα στο Περιστέρι εγκαινιάστηκε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και τίθεται σε λειτουργία.

Πρόκειται για τον 11ο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης μας, για ένα πραγματικό στολίδι που θα κοσμεί το Περιστέρι αφού έχει φτιαχτεί με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας για πρώτη φορά μέσα στο σταθμό, έμειναν άφωνοι από τις δυνατότητές του. Θεωρείται ο πιο σύγχρονος παιδικός σταθμός στο Λεκανοπέδιο Αττικής και θα φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά σε ένα περιβάλλον ιδανικό για την προσχολική αγωγή.

Με υπερσύγχρονες αίθουσες λειτουργίας, τουαλέτες στα μέτρα των μικρών παιδιών, χώρο που θα μπορούν να κοιμηθούν όπως αρμόζει σε παιδιά, αναρρωτήριο αν συμβεί κάποιο απρόοπτο, τραπεζαρία που θα μπορούν να γευματίζουν και περισσότερα από τρία σημεία που θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Όπως είπε και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κατά την ομιλία του, ήταν ένα έργο το οποίο έλειπε από την περιοχή της Τσαλαβούτα, μια περιοχή που χρειάζεται μεγάλη προσοχή με σκοπό την αναβάθμισή της.

IMG_9874

IMG_9875

IMG_9879

IMG_9881

IMG_9882

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment