PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όλ. Γεροβασίλη: Στόχος η επιστροφή στη σταθερότητα από την 1η Ιανουαρίου


Στόχος είναι να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα ώστε από την 1η του νέου έτους να επιστρέψει η σταθερότητα, υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Η κυβέρνηση, εξήγησε η κ. Γεροβασίλη, στοχεύει στην – όσο το δυνατόν συντομότερη –  διευθέτηση όλων των ζητημάτων, όπως η προστασία της α’ κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια και οι 100 δόσεις. «Δεν πρέπει να υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την α’ κατοικία, η κυβερνητική εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν θα κινδυνεύσει να χάσει το σπίτι του. «Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τη διαπραγμάτευση σ’ όλα τα δυνατά επίπεδα» συμπλήρωσε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιδίωξης πολιτικής λύσης.

Σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, η κ. Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι η γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί από τα θεσμικά όργανα του κράτους, ενώ σημείωσε ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής. Ωστόσο, απέφυγε να θέσει ζήτημα παραμονής του υπουργού στην κυβέρνηση, καθιστώντας σαφές ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Φίλη.

«Το να προσπαθείς να κινητοποιήσεις εθνικιστικά αντανακλαστικά σε έναν διάλογο προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την πολιτική ζωή του τόπου» σχολίασε παράλληλα, ασκώντας κριτική στους υποψήφιους προέδρου της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment