PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Υπέγραψε και προπονήθηκε με τον Ατρόμητο ο Φωτάκης


Χθες βράδυ ταξίδεψε από τα βάθη της Ανατολής για την Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και αμέσως μετά προπονήθηκε κανονικά…

Χθες βράδυ ταξίδεψε από τα βάθη της Ανατολής για την Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και αμέσως μετά προπονήθηκε κανονικά!

Ο Γιώργος Φωτάκης που δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο, έγινε πλέον και τυπικά μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου έπειτα από τη χθεσινή υπογραφή προσυμφώνου.

Ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου ακολουθώντας το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού. Εκείνοι που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα την Κυριακή στη Ριζούπολη θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

«Αστέρι του Ποδοσφαίρου» με Παν.Μάρκου – Αντ.Ξυπνητό

Στην εκπομπή το «Αστέρι του Ποδοσφαίρου» που θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ σήμερα (Παρασκευή) από την τηλεόραση του EXTRA 3 καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι:

— Ο γηραιότερος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Παναγιώτης Μάρκου. Έπαιξε στην ομάδα από το 1946 μέχρι το 1961!

— Ο ιστορικός πρόεδρος Αντώνης Ξυπνητός στη δεκαετία του ’70 που χρεοκόπησε για τον Ατρόμητο.

Επίσης τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα μας: Γιώργο Φωτάκη και Κυριάκο Κιβρακίδη!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment