PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συλληπητήρια Παπανδρέου προς τον Ερντογάν


Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Τούρκο πρωθυπουργό κ. Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Τούρκο πρωθυπουργό κ. Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να συλλυπηθεί για το θάνατο αστυνομικού σε ένοπλη επίθεση που δέχθηκε όχημα που συνόδευε τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την προεκλογική εκστρατεία του Τούρκου πρωθυπουργού στην επαρχία Κασταμονού (Κασταμονής).

Το πρακτορείο Ανατολή μεταδίδει ότι ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το συμβάν και τόνισε ότι “τέτοιες πράξεις βίας δεν μπορούν να εμποδίσουν την πορεία της Τουρκίας προς την ανάπτυξη και την ευημερία”.

Ο κ. Ερντογάν, που είχε νωρίτερα εγκαταλείψει την Κασταμονού με ελικόπτερο για να συμμετάσχει σε άλλη συγκέντρωση στην Αμάσεια δήλωσε για την επίθεση ότι πρόκειται για έργο “σκοτεινών μυαλών που δεν πιστεύουν στον αγώνα για τη δημοκρατία, πρόκειται για τρομοκράτες, και αποσχιστικές δυνάμεις που ξέρουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν στην κάλπη, και νομίζουν ότι μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω άλλων μεθόδων. “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαιρέσει αυτόν τον τόπο”, είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment