PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπανδρέου: «Οι οίκοι αξιολόγησης θέλουν να ορίζουν τις τύχες μας»


Την παρέμβαση του πρωθυπουργού προκάλεσαν οι φημολογίες των τελευταίων ημερών περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού προκάλεσαν οι φημολογίες των τελευταίων ημερών περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Έτσι σε μήνυμα του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι οίκοι “αξιολόγησης” και ΟΧΙ οι λαοί και οι εκλεγμένες κυβερνήσεις τους, θέλουν να ορίζουν τις τύχες μας και να καθορίζουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας».

Πρόσθεσε επίσης ότι «η περιφρούρηση και η εμβάθυνση της Δημοκρατίας, είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρες» και επισήμανε ότι «δίνουμε και θα δίνουμε πάντα τη μάχη για την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια, τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, μέσα στις δύσκολες συνθήκες μιας κρίσης που πλήττει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, τα οποία συνεισφέρουν με τις θυσίες τους για το ξεπέρασμά της».

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου με την οποία παραδέχεται ότι διανύουμε βαθειά ύφεση, την οποία ωστόσο χαρακτηρίζει «προγραμματισμένη».

«Βρισκόμαστε στο πιο βαθύ σημείο της ύφεσης. Ήταν προγραμματισμένο αυτό, όπως προγραμματισμένο είναι να μπούμε σε ανάπτυξη το 2012», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής.

Την ίδια ώρα πονοκέφαλο στην κυβέρνηση προκαλεί και μόνο η σκέψη τι θα γίνει μετά το Πάσχα, καθώς από τη μία έρχεται ο λογαριασμός για τα μέτρα έως το 2015 και από την άλλη φουντώνει η κουβέντα για ανασχηματισμό ή διορθωτικές κινήσεις.

Δεν λείπουν μάλιστα και οι φωνές που μιλούν ακόμη και για εκλογές αν τα οικονομικά μέτρα συναντήσουν την αντίδραση των βουλευτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment