PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν «δολοφονική επίθεση» στο Α.Τ. Ομόνοιας


Τη χθεσινή «δολοφονική επίθεση από τους “γνωστούς και χαϊδεμένους”» στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας καταδικάζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ), ενώ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι στο σημείο της επίθεσης.

«Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους “γνωστούς και χαϊδεμένους” εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια;» αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θυμίζοντας ότι η Ένωση «έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα».

«Η ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηρων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν» προστίθεται στην ανακοίνωση της Ένωσης, η οποία καταλήγει: «Ήταν η πρώτη “επιτυχημένη” μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον “σουλάτσαραν” ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιες (οι πεζές) και έγιναν πράξη».

Σημειώνεται ότι η Ένωση συνοδεύει την ανάρτησή της με φωτογραφίες από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ οι τρεις εξ αυτών αποχώρησαν χθες το βράδυ μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και ο τέταρτος βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες, οι οποίοι φέρεται να ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα στο Α.Τ. Ομόνοιας, στην οδό Βερανζέρου. Νωρίτερα, είχαν εκτοξεύσει μολότοφ και σε βαν της Διεύθυνσης Αστυνομίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Βερανζέρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment