PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Ξεσκέπασαν» ιστοσελίδα με σκληρό παιδικό πορνό


Πρόκειται για μια κίνηση που έγινε στα πλαίσια της «Επιχείρησης Σκοτεινό Διαδίκτυο» της ομάδας Anonymous και είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μια διαδικτυακή επίθεση της ομάδας δεν δέχεται κανένα αρνητικό σχόλιο καθώς όλοι την επικροτούν.

Πρόκειται για μια κίνηση που έγινε στα πλαίσια της «Επιχείρησης Σκοτεινό Διαδίκτυο» της γνωστής ομάδας Anonymous και είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μια διαδικτυακή επίθεση της ομάδας δεν δέχεται κανένα αρνητικό σχόλιο καθώς όλοι την επικροτούν. Ακόμα και οι επίσημες αρχές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian οι Anonymous προσπαθούν να φέρουν στο φως της δημοσιότητας ιστοσελίδες που κρύβονται στο λεγόμενο «Αόρατο Διαδίκτυο» δηλαδή sites με παράνομο υλικό που είναι καλά κρυμμένες και μη ορατές στον απλή χρήστη, καθώς μπορεί κανείς να τις εντοπίσει μόνο με ειδικές μηχανές αναζήτησης.

Το site παιδικής πορνοραφίας που αποκάλυψαν οι Anonymous είναι το Lolita City που είχε υλικό μεγαλύτερο από 100 GB με σκληρό παιδικό πορνό.

Ένας χάκερ λέει «Τους παρακολουθούσαμε κρυφά για μήνες, προσπαθώντας να έχουμε όσο καλύτρεη πρόσβαση μπορούσαμε στους servers τους».

Παράλληλα η ομάδα Anonymous έδωσε στη δημοσιότητα και 1100 ονόματα χρηστών που επισκέπτοταν συχνά το Lolita City μόνο που οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα όπως «Παιδόφιλος του καλτσόν» και «Δαίμονας». Τώρα οι αρχές προσπάθούν να εντοπίσουν τα πραγματικά στοιχεία των χρηστών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment