PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέες στάσεις εργασίας


Ακινητοποιημένα για πάνω από πέντε ώρες θα παραμείνουν τα λεωφορεία, 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα, τα τρόλεϊ 11 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα και μόνο τα μέσα σταθερής τροχιάς θα κινούνται κανονικά.

Ακινητοποιημένα για πάνω από πέντε ώρες θα παραμείνουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ και μόνο τα μέσα σταθερής τροχιάς θα κινούνται κανονικά, οι εργαζόμενοι στα οποία προγραμματίζουν κινητοποιήσεις για την προσεχή εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι το σχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες είναι πλέον νόμος του κράτους από την Τρίτη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα και τα τρόλεϊ 11 με 4.

Τη Δευτέρα τη σκυτάλη παίρνουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο που θα κάνουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΑΜΕΛ, κοινή συνεδρίαση των συνδικαλιστών του Μετρό, του Τραμ και των ΗΣΑΠ για να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment