PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μοίρασαν δώρα, αλλά υπάρχουν προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ευθυγραμμίστηκε σήμερα με τον ΠΣΑΚ και αντιπροσωπείες τους επισκέφτηκαν το Χριστοδούλειο Ιδρυμα στην περιοχή του Χαϊδαρίου, αλλά με προβλήματα συνεχίζεται το απόγευμα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μοίρασαν δώρα στο «Χριστοδούλειο»!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ευθυγραμμίστηκε σήμερα με τον ΠΣΑΚ και αντιπροσωπείες τους επισκέφτηκαν το Χριστοδούλειο Ιδρυμα στην περιοχή του Χαϊδαρίου, εκεί όπου διαμένουν παιδιά (κορίτσια) τα οποία με εισαγγελική παραγγελία κρίθηκε ότι χρίζουν φροντίδας.

Το Χριστοδούλειο τους παρέχει προστασία, στέγη, τροφή, ένδυση και εκπαίδευση.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους Αλεξανδρίδη, Μπατή, Αθανασούλα, Βούλγαρη, Βαρδιάνο και Τόλλια.

Τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησε ο Σ. Ηλιάδης και τη ΓΓΑ ο Β. Ντάκουρης.

Τα μέλη της αποστολής έγιναν δεκτά από την αντιπρόεδρο του ιδρύματος κα Ακριβή Κακλαμάνη-Αλέπη και από τα κορίτσια που δεν είχαν σχολικές υποχρεώσεις, τα οποία παρέλαβαν τα δώρα τα δικά τους αλλά και αυτά για τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ του Περιστερίου, Στέφανος Κιουριτζόγλου, έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές και κάλεσε τις κοπέλες να παρακολουθήσουν κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας, αλλά και κάποιες από αυτές (σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ) στο επικείμενο All Star Game.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά με προβλήματα συνεχίζεται το απόγευμα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος έχασε την προπόνηση της Παρασκευής λόγω πυρετού, αναμένεται να απουσιάσει και σήμερα, όπως και ο Σωκράτης Ψαρόπουλος ο οποίος ήταν το καινούργιο θύμα.

Ο Γιούρε Μότσνικ συνεχίζει τη θεραπεία στον δικέφαλο, χωρίς να έχουν εκλείψει οι ενοχλήσεις.

Λόγω της πρωινής επίσκεψης, η προπόνηση σήμερα θα γίνει απόγευμα, αλλά από αύριο θα εναρμονιστεί (12:30) με την ώρα του αγώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment