PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: H Eλλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί ολόκληρη σε hot spot


Το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

«Δυστυχώς, η χώρα μας αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες μια πρωτοφανή κρίση, κινδυνεύει να μετατραπεί ολόκληρη σε hot spot» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης ενός σωστού επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, και ότι το πρόβλημα είναι διεθνές και δεν μπορεί να το λύσει μόνη της η Ελλάδα.

«Μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν από όλες τις πλευρές – και από την Ευρώπη και από τη χώρα μας» συνέχισε και επισήμανε ότι «το πρόβλημα αυτό θα λυθεί μόνο στα πλαίσια ενός σωστού ευρωπαϊκού διαλόγου με μια δίκαιη κατανομή του βάρους ανάμεσα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες».

Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως «το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την ένταση του προβλήματος, δεν συνιστά άλλοθι για την έλλειψη ενός επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπισή του σήμερα». «Κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα επιδεινώνεται» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment