PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κινγκ: «Ποτέ δεν παραδινόμαστε»


Την περίοδο 2000-01 είχε κερδίσει πάλι στο Αλεξάνδρειο τον Αρη το Περιστέρι με το επιβλητικό 111-64, τότε που η ομάδα μας (πάλι με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο) είχε τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο.

Την περίοδο 2000-01 είχε κερδίσει πάλι στο Αλεξάνδρειο τον Αρη το Περιστέρι με το επιβλητικό 111-64, τότε που η ομάδα μας (πάλι με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο) είχε τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο.

Και ο Μάικλ Κινγκ, όμως, ήξερε τον τρόμο, αφού την περίοδο 2007-08 ήταν πρώτος σκόρερ της Ολύμπιας Λάρισας στη νίκη επί του Αρη, στο ίδιο γήπεδο.

«Ναι, είναι η δεύτερη νίκη μου εκεί εναντίον της ίδιας ομάδας» θυμήθηκε ο Αμερικανός και στη συνέχεια μίλησε για την τωρινή ομάδα του: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά παίξαμε καλά τότε που έπρεπε να παίξουμε, τότε που το χρειαζόμασταν. Αν και μείναμε πολύ πίσω, δεν τα παρατήσαμε. Πιστεύαμε ο ένας τον άλλον και ότι μπορούσαμε να πάρουμε το προβάδισμα και να κερδίσουμε. Κάποια στιγμή κάναμε ένα καλό διάστημα και μειώσαμε στους 6 πόντους. Τότε καταλάβαμε ότι μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Ο κόουτς μας είπε να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά και να πιστεύουμε, περιμένοντας να λειτουργήσει κάποια δύναμη επιστροφής. Ετσι και έγινε. Οπως είχα πει και πριν από παιχνίδι, εμείς δε βλέπουμε το όνομα του αντιπάλου μας, αλλά βαδίζουμε στα δικά μας βήματα.

Δε φοβόμαστε να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε. Δε θα τα παρατήσουμε επειδή παίζουμε εναντίον του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, ή πριν ακόμα αρχίσει ένα παιχνίδι. Θα παίξουμε και θα παίξουμε σκληρά, από την αρχή ως το τέλος. Ο αντίπαλος είναι αυτός που πρέπει να μας κερδίσει. Εμείς δεν τα παρατάμε.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας μας, αυτός είναι και ο χαρακτήρας του προπονητή. Δεν παραδινόμαστε! Τις περισσότερες φορές που ο χαρακτήρας του προπονητή είναι να μην τα παρατάει, τότε και η ομάδα του δεν τα παρατάει.
Η ομάδα παίρνει τον χαρακτήρα του προπονητή και ο δικός μας δε θέλει ποτέ να τα παρατάει. Θέλει να παίζουμε ως το τέλος, για κάθε κατοχή μπάλας και αυτό προσπαθεί να μας μάθει σε κάθε προπόνηση».

*** Ο Γιώργος Τσιάκος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα όμως αύριο αναμένεται κανονικά (5:30) στην προπόνηση.

*** Από την Τρίτη οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις 12:30 ώστε να αφομοιώσουν οι παίκτες την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ.

*** μεγάλη αντιπροσωπεία του ΓΣΠ παρέστη το πρωί στο 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκου Φάσουρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment