PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με αφερέγγυους»


Συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα υπάρξει μετά τις εκλογές, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα υπάρξει μετά τις εκλογές, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τους «αφερέγγυους».

Από την Λάρισα, ο κ. Καρατζαφέρης προέβλεψε, ότι εφόσον γίνουν εκλογές, θα υπάρξει συνεργασία των δυο μεγάλων κομμάτων, καθώς, όπως είπε, «οι δύο με τις φιλότιμες προσπάθειες της τρόικα θα μπορέσουν να έχουν 151 βουλευτές για να κυβερνήσουν».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καταλόγισε ευθύνες στους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την «πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «έχουν δέσει μόνοι τους πισθάγκωνα τα χέρια τους όταν υπέγραψαν την επιστολή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ακόμη, απέρριψε το ενδεχόμενο πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας του ΛΑΟΣ, επαναλαμβάνοντας ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά. «Πώς θα έβαζα την οικογένειά μου σε ένα αυτοκίνητο που και οι δύο οδηγοί είναι δεμένοι πισθάγκωνα;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι αφερέγγυοι. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να συνεργαστώ με αφερέγγυους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment