PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Τέσσερα στοιχεία για κυβερνητική προοπτική


Για τέσσερα στοιχεία μέσω των οποίων η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει κυβερνητική προοπτική, έκανε λόγο στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι «αυτή τη Ν.Δ. θέλουμε».

Όπως αναφέρει, τα τέσσερα στοιχεία είναι:

  • Ολότητα – «Θα μεγαλώσει ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που θα λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες, διασφαλίζοντας την ενότητα αφού θα εκφράζει το όλον της παράταξης», αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.
  • Κοινωνική ευαισθησία – «Οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνουν υπ’ όψιν τον κοινωνικό παράγοντα που αποτελεί συγχρόνως και παράγοντα ανάπτυξης», σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ.
  • Διεύρυνση – «Θα κάνουμε πράξη τις κοινωνικές συμμαχίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε άνοιγμα στην κοινωνία και σε διεύρυνση της επιρροής της Ν.Δ. στον κοινωνικό ιστό», συνεχίζει ο κ. Μεϊμαράκης.
  • Ανασυγκρότηση κόμματος – «Με το ειδικό κομματικό βάρος και την τεχνογνωσία που διαθέτω θα επιβάλλω αλλαγές σε δομές, λειτουργίες και σε πρόσωπα στην παράταξη», καταλήγει ο υποψήφιος πρόδρος της Ν.Δ.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment