PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επεισοδιακός αγώνας στο Περιστέρι με ένα τραυματία!


Με διακοπή επτά λεπτών και άσχημα γεγονότα εξελίχθηκε ο αγώνας του Σαββατοκύριακου για τη Γ’ Εθνική ανάμεσα σε Άγιο Ιερόθεο και Καλλιθέα στο στάδιο της Χωράφας.

Το ματς ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία (0-0) με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν για λίγα λεπτά στην εξέδρα του Περιστεριώτικου γηπέδου να αποτελούν τον αρνητικό παράγοντα της αναμέτρησης.

Στο 65’ περίπου 20 άτομα αγνώστων στοιχείων συγκεντρώθηκαν σε παραπλήσιο σημείο της εξέδρας και επιτέθηκαν με αντικείμενα στους οπαδούς της Καλλιθέας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.

Από την επίθεση των αγνώστων προκλήθηκε χαμός στην εξέδρα που φιλοξενούσε κόσμο τόσο του Αγίου Ιεροθέου όσο και της Καλλιθέας ενώ από την εκτόξευση αντικειμένων ένας θεατής δέχτηκε μια πέτρα στο πρόσωπο. Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απέφυγε τα χειρότερα.

Η αναταραχή στην εξέδρα προκάλεσε και τη διακοπή του αγώνα για περίπου 7 λεπτά, χρόνος που κατέστη αρκετός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και με τη βοήθεια των ανθρώπων του Αγίου Ιεροθέου να ξεκινήσει πάλι ο αγώνας.

Άλλωστε η έκταση των επεισοδίων δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ενώ οι άγνωστοι που προκάλεσαν την αναταραχή αποχώρησαν μέσα σε λίγα λεπτά από το σημείο που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις που δεν πραγματοποίησαν καμία σύλληψη μιας και οι άγνωστοι είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

Πηγή φωτογραφίας: INTIMEsports photo agency

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Leave a Comment