PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις από τον Ανρί Καμαρά


Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έκανε σήμερα δηλώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής Ανρί Καμαρά έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ανθρώπους που με έφεραν στην Ελλάδα γιατί έζησα μια πολύ όμορφη εμπειρία. Τον προπονητή κύριο Δώνη, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο και τον εκπρόσωπό μου κύριο Καθοπούλη. Είναι αλήθεια ότι όταν ερχόμουν στην Ελλάδα είχα κάποιους ενδοιασμούς γιατί άκουγα πάρα πολλά από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος όμως μου φέρθηκε εξαιρετικά και δεν έχω κανένα παράπονο από το club που με σεβάστηκε απόλυτα ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή γιατί διοικείται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο του ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό που με στήριξε και τον κύριο Αγγελόπουλο ο οποίος δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Επίσης είχα μια σπουδαία σχέση με τους φιλάθλους του Ατρόμητου, φώναζαν το όνομά μου και με έκαναν να νιώθω πολύ ωραία και τους ευχαριστώ. Τώρα πια δεν θα έχω κανένα ενδοιασμό να προτείνω σε άλλους παίκτες να έρθουν στον Ατρόμητο γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

* Σήμερα το πρωί, οι παίκτες της ομάδας έκαναν την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια έμειναν ελεύθεροι για την άδειά τους. Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλές διακοπές και σε εκείνους που αποχώρησαν καλή σταδιοδρομία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

* Παρουσία σύσσωμου του τεχνικού επιτελείου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Κ20 και Κ17 για να δει ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Δώνης όλους τους παίκτες των υποδομών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment