PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Τζιτζικώστας: Με κάθε λάθος του κ. Τσίπρα, θα επιβάλλεται και ένα μέτρο


Για κάθε λάθος που κάνει η κυβέρνηση, θα επιβάλλεται και ένα νέο μέτρο, προειδοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Λαμία.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αφού εμφανίστηκε βέβαιος για την επιβολή πρόσθετων μέτρων, εκτίμησε ότι η ανεργία θα αυξηθεί και η «μαύρη» τρύπα των εσόδων θα διογκωθεί περαιτέρω.

«Καταγράφεται ένας πλήρης δημοσιονομικός εκτροχιασμός, καθώς η ύφεση αποδεικνύεται βαθύτερη» ανέφερε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, την οποία χαρακτήρισε κόλαφος για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδική αναφορά έκανε και στο προσφυγικό πρόβλημα, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι λόγω των ιδεοληψιών και της κουτοπόνηρης λογικής του, παίζει με τη φωτιά και τα εθνικά μας συμφέροντα.

«Η κυβέρνηση επιτρέπει να αναλάβει η Ελλάδα έναν ρόλο ευθύνης που δεν της αναλογεί και δεν μπορεί να διαχειριστεί, αντί να απαιτήσει ενεργητικές λύσεις από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε.» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment