PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απάντηση Αγανακτισμένων σε Πάγκαλο


Τις προετοιμασίες για τις κρίσιμες «48ώρες στο δρόμο» (όπως τις χαρακτηρίζουν) έχουν ήδη ξεκινήσει οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι χθες βρέθηκαν στο Σύνταγμα για 33η συνεχή ημέρα.

Τις προετοιμασίες για τις κρίσιμες «48ώρες στο δρόμο» (όπως τις χαρακτηρίζουν) έχουν ήδη ξεκινήσει οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι χθες βρέθηκαν στο Σύνταγμα για 33η συνεχή ημέρα.

Καλώντας σε μαζική συμμετοχή των πολιτών αλλά και των εργαζομένων, οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα σχεδιάζουν παλλαϊκό ξεσηκωμό με στόχο τον αποκλεισμό της Βουλής την Τρίτη και την Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου, ημέρες συζήτησης και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Ήδη το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8 το πρωί της Τετάρτης στο μετρό του Ευαγγελισμού και στο Καλλιμάρμαρο με απώτερο σκοπό -φυσικά- τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 9 το πρωί και τον αποκλεισμό της Βουλής στη συνέχεια.

Περιμένουν χιλιάδες κόσμου από επαρχία – Ετοιμάζουν κυκλοφοριακή συμφόρηση-διαδήλωση!

Όπως τονίζουν οι ίδιοι σε ψήφισμά τους που δημοσιοποιήθηκε, έχουν προβλεφθεί και δομές φιλοξενίας για κόσμο που θα έρθει από την επαρχία (καθώς ήδη πολίτες από πολλά μέρη της Ελλάδας έχουν προαναγγείλει πως θα βρίσκονται στην Αθήνα την Τρίτη ή την Τετάρτη), ενώ παράλληλα καλούν όσους έχουν αυτοκίνητο και δε μπορούν να βρίσκονται πεζοί στα μπλόκα, να βοηθήσουν σε μία «λευκή κυκλοφοριακή διαδήλωση».

Πως θα γίνει αυτό; Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μία μεγάλη ουρά από εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα κινούνται διαρκώς με 10-20 χλμ την ώρα στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τη Μιχαλακοπούλου και θα επιστρέφουν από εναλλακτικούς δρόμους κάθε φορά που η τροχαία θα τα εκτρέπει. Ο στόχος φυσικά ένας: να δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στην πρόσβαση των βουλευτών!

Μοτοπορεία Θεσσαλονίκη-Σύνταγμα για το Μεσοπρόθεσμο!

Δυναμικό παρών θα δώσουν στο Σύνταγμα ενόψει Μεσοπρόθεσμου και οι Μοτο-Αγανακτισμένοι της βορείου και Κεντρικής Ελλάδας οι οποίοι σχεδιάζουν πορεία Θεσσαλονίκη-Σύνταγμα!

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση-κάλεσμα, θα ξεκινήσουν στις 28/6/2011 και ώρα 12:00 μ.μ. όλοι μαζί από τον Λευκό Πύργο με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος και καλούν όλους τους μοτοσικλετιστές των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης να βρίσκονται μία ώρα πριν την εκκίνηση στο ραντεβού.

Παράλληλα, τονίζουν ότι κατά την κάθοδο τους στην Αθήνα θα γίνονται στάσεις που θα ενσωματώνονται στην ομάδα τους και μοτοσικλετιστές από υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας, ενώ λίγο πριν την άφιξη στην Αθήνα (την οποία υπολογίζουν στις 8 το βράδυ) θα συναντηθούν στην λεωφ. Καβάλας με μοτοσικλετιστές από την Αττική και την Πελοπόννησο.

Τι απαντούν στον Πάγκαλο για τα περί «χάους και τανκς»

Κρατάει… μέρες αυτή η κολώνια! Ο λόγος για την κόντρα Πάγκαλου-Αγανακτισμένων η οποία δείχνει να ξαναφουντώνει με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τανκς, ταραχές και χάος αν δεν ψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο και πάρουμε τη δόση.

Οι Αγανακτισμένοι αφού καλούν όλο τον κόσμο να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για να μπλοκαριστεί η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου χωρίς να φοβάται από ανάλογες απειλές, απαντούν χαρακτηριστικά στον κ. Πάγκαλο: «Στα διλήμματα “Μεσοπρόθεσμο ή τανκς” του κου Πάγκαλου, εμείς απαντάμε: “το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”. Να χαίρεται τον παππού του!”».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment