PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη


Ο αναπάντεχος χαμός της 30χρονης ηθοποιού Μαίρης Τσώνη, σκόρπισε θλίψη σε όσους τη γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί της. Η είδηση πως βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η 30χρονη, η οποία υπήρξε και μία από τις πρωταγωνίστριες της βραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας», έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», είπε χαρακτηριστικά:

«Πράγματι διενήργησα τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης ηθοποιού, διαπίστωσα ότι δεν έφερε εξωτερικά κακώσεις και πρόσθετα διαπίστωσα ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων».

Την Πέμπτη στα Χανιά η κηδεία της ηθοποιού

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο Ακρωτήρι θα γίνει, η κηδεία της ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι της Μαίρης Τσώνη, την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων, όπου θα ψαλεί η Εξόδιος ακολουθία.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων.

Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από ώρα 3 μμ.

H Βασιλική Τρουφάκου για τον θάνατο της Μαίρης Τσώνη

Στο πένθος ο καλλιτεχνικός χώρος μετά το χαμό της ηθοποιού και ερμηνεύτριας Μαίρης Τσώνη σε ηλικία 30 χρόνων. Το διάσημο κορίτσι που είχε ξεχωρίσει για το ρόλο της στον “Κυνόδοντα” του Λάνθιμου άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της στα Εξάρχεια.

Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο πενθούν για το πρόωρο τέλος της.

Συντετριμμένη και η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου που γράφει χαρακτηριστικά:

“Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει. Ίσως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα. Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη. Γειά σου, Μαίρη, κορίτσι μου”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment