PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απίστευτος ο Ατρόμητος Κ20, διέσυρε 7-0 τον ΠΑΟΚ!


Απίστευτα πράγματα από την Κ20 του Ατρόμητου! Η ομάδα του Κώστα Παρθενίου διέσυρε με 7-0 το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, και ενώ οι μικροί των «κυανολεύκων» είχαν φτάσει τα επίπεδα του σκορ στο 6-0 από το ημίχρονο!

Το γεγονός ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών του Ατρόμητου είναι γνωστό, ωστόσο για τους πιο… δύσπιστους που ζητούν και τα αποτελέσματα σε τέτοιες ηλικίες, μια καλή απόδειξη ήρθε σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Η ομάδα Κ20 του συλλόγου που έπαιζε χωρίς τους Νταβιώτη και Φαρία επιβλήθηκε του αντίστοιχου τμήματος του ΠΑΟΚ (που αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος) με 7-0 και ενώ το σκορ στο α’ μέρος είχε κλείσει στο απίστευτο 6-0!

Πρώτος μεταξύ ίσων για την ομάδα του Κώστα Παρθενίου ήταν ο 18χρονος επιθετικός, Αντώνης Τριμμάτης, που πέτυχε καρέ τερμάτων από τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε, αφού το ματς είχε κριθεί και ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια.

Το 1-0 διαμορφώθηκε στο 12’ από τον Στρούγγη (με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να αφήνει για ακόμα μια φορά εξαιρετικές εντυπώσεις), ενώ στο 21’ ο Τριμμάδης άρχισε το δικό του ρεσιτάλ, κάνοντας το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 25’ ο έτερος σέντερ μπακ της ομάδας, Χρουσιέλ, με τη σκυτάλη να περνά στον Τριμμάδη που πέτυχε τρία γκολ μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου (32’, 41’, 45’).

Στο β’ ημίχρονο, όπως ήταν φυσικό, ο ΠΑΟΚ είχε ως πρώτο στόχο να μην αυξηθεί παραπάνω ο δείκτης του σκορ, αλλά όσο κι αν ο Ατρόμητος να μείωσε τις στροφές, σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε (αφού είχε και δοκάρι) έκανε και το 7-0 στο 79’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Στρούγγη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment