PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα Καμίνη


«Ο κύβος ερρίφθη. Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, χαρακτηρίζοντας καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για τη θέση του επικεφαλής του φορέα που θα συγκροτηθεί το φθινόπωρο στην Κεντροαριστερά.

«Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά. Το πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας για τη νέα αλλαγή», λέει η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «όλοι όσοι ανήκουν σε αυτόν τον χώρο οφείλουν να ανταποκριθούν. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης, οι εξελίξεις τρέχουν, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Δημοκρατική Παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα».

Τέλος, σημειώνει ότι αυτό πρέπει να γίνει «στη λογική του μεγάλου του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment