PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πού θα γιορτάσουν το Πάσχα Πρόεδρος και πολιτικοί αρχηγοί


Σε διάφορες περιοχές της χώρας θα γιορτάσει το Πάσχα η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

Ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τις οικογένειές τους θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί της Ελλάδας, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις μεγάλες υποχρεώσεις.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, βρίσκεται από τη Μ. Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπου παρακολούθησε την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου του ναού της Υπαπαντής του Σωτήρος και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην ακολουθία της Ανάστασης, στον ίδιο ναό.

Τα φημισμένα έθιμα του κερκυραϊκού Πάσχα θα παρακολουθήσει από κοντά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επέλεξε το συγκεκριμένο νησί για τις διακοπές των αγίων ημερών φέτος. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παραμείνει στο νησί, σύμφωνα με πληροφορίες, έως την Κυριακή του Πάσχα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να παρακολουθήσει την τελετή της Αναστάσεως μέσα από το κιόσκι της Πάνω Πλατείας.

Στην Τήνο με την οικογένειά του θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με την σύζυγό του θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην κατοικία που διατηρούν στην περιοχή Χαλακιά του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή της Τήνου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου στην Καρδιανή.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επέλεξε την Ρόδο για να περάσει τις φετινές ημέρες του. Η κ. Γεννηματά έφτασε χθες με την οικογένειά της στο νησί, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Σύμη.

Την πατρίδα του τα Χανιά επέλεξε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Λιβαδειά, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Στη Λιβαδειά θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Στο Αγαθονήσι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Στην Αθήνα θα παραμείνει για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment