PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πλήρης ο ΓΣΠ στο Μαρούσι


Με τον αρχηγό, Αντώνη Μάντζαρη, να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, το Περιστέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με το Μαρούσι.
Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έχει μπροστά του άλλη μια πρόκληση, καθώς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α2 θα αντιμετωπίσει (20/1, 17.00) εκτός έδρας το Μαρούσι.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη, έχοντας κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, στοχεύει στο 14/14 απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο σε ένα γήπεδο… άδειο, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω τιμωρίας του κλειστού του «Αγίου Θωμά».

O τεχνικός του ΓΣ Περιστερίου υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του, καθώς επιστρέφει κι ο αρχηγός Αντώνης Μάντζαρης, ο οποίος είχε απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Καστοριά λόγω ενός μικροπροβλήματος στον δικέφαλο και προτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ να μην παρθεί το ρίσκο της συμμετοχής του.

Άπαντες, λοιπόν, είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του προπονητή τους, ώστε να διευρύνουν το αήττητο σερί (13-0) της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment