PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 4/1


Έναρξη της νέας χρονιάς με τέσσερις νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μια μελλοντική κοινωνία συρρικνωμένων ανθρώπων αποδεικνύει ότι το μέγεθος δεν έχει καμία σημασία όταν έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση, μια γνωστή κυνηγός φαντασμάτων επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον υπέρτατο δαίμονα, η «πριγκίπισσα του πόκερ» μπαίνει στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας και τέσσερα γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν ένα video game.

 

«Μικρόκοσμος» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η δραματική κομεντί επιστημονικής φαντασίας που μας μεταφέρει σε ένα κοντινό μέλλον, όπου οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να συρρικνώνουν τον εαυτό τους, πράγμα που τους επιτρέπει να ζουν σε μικρές πόλεις, να τρέφονται λιγότερο, να πιάνουν λιγότερο χώρο, να δημιουργούν λιγότερα σκουπίδια και με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν καλό στην ανθρωπότητα. Έτσι, ένα ζευγάρι, συνεκτιμώντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και αποσκοπώντας στη μείωση των τεράστιων εξόδων διαβίωσης, αποφασίζει να συρρικνωθεί. Όμως, μια μικρότερη σε μέγεθος κοινωνία δεν παύει να είναι μια κανονική κοινωνία με μεγάλα προβλήματα…

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Κρίστοφ Γουόλτζ, Χονγκ Τσάου, Τζέισον Σουντέικις και Κρίστεν Γουίγκ

 

«Παγιδευμένη ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η σειρά μεταφυσικών ταινιών «Insidious» επιστρέφει με την τέταρτη συνέχειά της. Αυτήν τη φορά, η επιτυχημένη παραψυχολόγος και κυνηγός δαιμονικών στοιχείων, Δρ. Ελίζ Ρενιέρ, έρχεται αντιμέτωπη με το πιο τρομακτικό κυνήγι φαντασμάτων, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το πατρικό της σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της. Ενώ, τότε, αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού της δράματός, ώστε να νικήσει τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το πρόσωπο – κλειδί.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ
Πρωταγωνιστούν: Λιν Σαγιέ, Άνγκους Σάμπσον, Λι Γουάνελ, Κέιτλιν Τζέραρντ και Τζος Στιούαρτ

 

«Molly’s game» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Το βιογραφικό δράμα βασίζεται στα απομνημονεύματα της «πριγκίπισσας του πόκερ», Μόλι Μπλουμ, και μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την αληθινή της ιστορία. Χαρισματική σκιέρ των Ολυμπιακών Αγώνων, η Μόλι Μπλουμ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό μετά από έναν τραυματισμό και άρχισε να διοργανώνει παράνομα παιχνίδια τζόγου με υψηλά πονταρίσματα, στα οποία συμμετείχαν κινηματογραφικοί αστέρες, επιχειρηματίες και διαβόητοι μαφιόζοι. Για μία δεκαετία, απολάμβανε την επιτυχία και τον πλούτο, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο μάτι της ρωσικής μαφίας.

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ και Μάικλ Σέρα

 

«Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

https://www.youtube.com/watch?v=JieZRnd6F1s

Στην περιπέτεια, τέσσερα γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν μια παλιά κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια με έναν τίτλο video game που δεν έχουν ακούσει ποτέ έως τότε «Jumanji» και αμέσως μεταφέρονται στην καρδιά της ζούγκλας του παιχνιδιού.

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 4/1-10/1

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment