PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος χωρίς Γαρουφαλιά, Μπρούνο, αλλά με πάθος!


Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Ατρόμητος την Πέμπτη (2/8), καθώς θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ για να πανηγυρίσει τη δεύτερη πρόκριση στην ιστορία του στα προκριματικά του Europa League.

Η προετοιμασία του Νταμίρ Κάναντι και των παικτών του ολοκληρώθηκε με τον Αυστριακό τεχνικό να συμπεριλαμβάνει ακριβώς 18 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή βρίσκεται ο Εμάνουελ Σάκιτς που ξεπέρασε το πρόβλημά του από το φιλικό με την ΑΕΚ και μάλιστα χτυπά και την πόρτα της ενδεκάδας.

Εκτός είναι οι Μπρούνο και Γαρουφαλιάς, με τον προπονητή της ομάδας να στέλνει με αυτό τον τρόπο και το δικό του μήνυμα.

Οι 18 είναι οι:

Μίρκοβιτς, Μέγερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μανούσος, Ενσικουλού και Βασιλακάκης.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Κάναντι έχει καταλήξει στο 4-3-1-2, έχοντας όμως ακόμα ερωτηματικά για τη στελέχωση αυτού του σχηματισμού. Οι σίγουροι είναι οι Μίρκοβιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Μάντσον, Μούγιακιτς και Κουλούρης.

Μία θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Κιβρακίδη να δείχνει 100% έτοιμος, αλλά τον Νάτσο να έχει τις δικές του πιθανότητες, ενώ θέση διεκδικεί ο Κωτσόπουλος που χρησιμοποιήθηκε με τους βασικούς στην τελευταία προπόνηση και δεν αποκλείεται να είναι στην ενδεκάδα. Αν δεν γίνει αυτό, τότε κορυφή θα είναι οι Κουλούρης, Μούγιακιτς και 10άρι ο Βασιλακάκης.

Πιθανή ενδεκάδα: Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Σάκιτς, Μάντσον, Ούμπιντες, Μούγιακιτς – Κουλούρης, Κωτσόπουλος

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, η προσέλευση αναμένεται αρκετά αυξημένη, καθώς ήδη υπάρχει ζήτηση και στα εισιτήρια του αγώνα, αλλά και στα διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανήμερα του επαναληπτικού αγώνα Atromitos-Dynamo Brest, του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 20.15 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 12.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενώ τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 θα λειτουργήσουν από τις 18.15 μέχρι και την έναρξη.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Αγορά των εισιτηρίων του αγώνα Ατρόμητος-Dynamo Brest μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω του online συστήματος για τις Θύρες 2,4 και 7 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment