PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κιβρακίδης: «Τιμή μου περιβραχιόνιο του Ατρόμητου»


Για την πολύ μεγάλη νίκη του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού μίλησε ο Κυριάκος Κιβρακίδης στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση τα μυαλά του ίδιου και των συμπαικτών του δεν είναι πάνω από το κεφάλι τους.

Επιπλέον, ερωτηθείς για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, χαρακτήρισε πολύ μεγάλη τιμή για τον ίδιο που το φορά ειδικά όταν ο ίδιος βρίσκεται σε μικρή ηλικία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ειδικά στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός μας πίεσε πάρα πολύ. Καθίσαμε πολύ πίσω και αυτό νομίζω ήταν λάθος, αφού ο Ολυμπιακός είναι πολύ ποιοτικός μας απειλούσε από τα πλάγια».

Για το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα: «Ελπίζω να μην σταματήσω, θέλω να συνεχίσω να σκοράρω. Είναι μοναδικό συναίσθημα να σκοράρεις, είναι το δεύτερό μου γκολ στη Super League και συνοδεύτηκε με νίκη».

Για την άμυνα του Ατρόμητου και τον Μάντσον: «Η άμυνα είναι το κλειδί της ομάδας. Είμαστε πολύ καλοί πίσω, είναι όλοι πολύ δυνατά παιδιά. Ο Ατρόμητος πάντα είχε δυνατή άμυνα. Όσα χρόνια είμαι εδώ, πάντα ήταν δεμένος πίσω και προσπαθούσαμε να μην δεχθούμε γκολ. Σε ό,τι αφορά τον Μάντσον, το μόνο που μπορώ να πω για αυτό το παιδί είναι ότι πρόκειται για έναν σκύλο. Μερικές φορές μέσα στο παιχνίδι χάνεται, αλλά του φωνάζω και με ακούει, δείχνοντας ότι ο ένας σέβεται τον άλλον».

Για το κίνητρο παίζοντας σε αυτή την έδρα: «Κάθε ποδοσφαιριστής ατομικά έχει βλέψεις και πάντα βλέπει το κάτι παραπάνω. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του είναι ένα κίνητρο για κάθε παίκτη. Εγώ χαίρομαι που είμαι στον Ατρόμητο και που τον βοηθάω να πετυχαίνει τους στόχους του».

Για το περιβραχιόνιο: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να φοράω το περιβραχιόνιο του Ατρόμητου. Όσα χρόνια είμαι εδώ το φορούσαν μεγάλοι παίκτες. Σφακιανάκης, Νάστος, Σκόνδρας… Είναι τιμή μου. Ειδικά σε αυτή την ηλικία είναι τιμή μου».

Για το γκολ: «Μπορώ να το σκεφτώ. Μιλούσα με τον Ουάρντα και ήξερα ότι θα βγάλει αυτή τη σέντρα. Τον ξέρω κι από τις προπονήσεις που κάνει μαγικά πράγματα. Του είχα εμπιστοσύνη. Πραγματικά είναι ανατριχιαστικό».

Για το αν περίμενε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό: «Όχι, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό, αλλά εμείς μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες και να πάρουμε αποτέλεσμα με οποιονδήποτε».

Για την πίστη που υπήρχε για θετικό αποτέλεσμα: «Αυτή η πίστη έρχεται μέσα από τα αποδυτήρια. Από τον τρόπο που φερόμαστε εμείς και η διοίκησή μας. Από την αρχή ο κ. Σπανός πίστεψε στον προπονητή μας και εμείς σε αυτόν. Έχει πολύ διαφορετική φιλοσοφία, αλλά αυτό φαίνεται ότι βγαίνει».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν το φοβάμαι αυτό, γιατί έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Τα μυαλά μας δεν είναι πάνω από το κεφάλι μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment