PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Για πόσο κλείνει το γήπεδο της Χωράφας


Οι φανατικοί επισκέπτες του γηπέδου της Χωράφας θα έχουν καταλάβει ότι το τελευταίο διάστημα ο αθλητικός χώρος στο Περιστέρι έχει κλείσει για εργασίες αναμόρφωσης.

Πρόκειται για έργο που γίνεται με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έπειτα από τη διεκδίκηση του έργου από τη Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες της αναμόρφωσης του γηπέδου της Χωράφας θα προχωρήσει σε πλήρη απόσπαση και αποκατάσταση με νέο τάπητα τελευταίας τεχνολογίας στον αγωνιστικό χώρο, εργασίες συντήρησης στα αποδυτήρια, διορθωτικές κινήσεις στο ταρτάν και αλλαγή των καθισμάτων.

chorafa2

Σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr οι εργασίες θα έχουν πιθανολογούμενη λήξη σε περίπου τρείς μήνες ενώ όσες ομάδες αγωνίζονταν στο εν λόγω γήπεδο, έχουν μεταφερθεί στους υπόλοιπους αγωνιστικούς χώρους της πόλης μας.

Τέλος όσοι επισκέπτονταν το γήπεδο της Χωράφας για τρέξιμο ή περπάτημα μπορούν πλέον να επιλέγουν είτε το βιοκλιματικό πάρκο του Αγίου Ιεροθέου είτε το πάρκο της Νέας Ζωής είτε το Άλσος Περιστερίου μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment