PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη


Βγήκε η αποστολή του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, βέβαια όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος…

Σε μια ανύποπτη στιγμή χθες, στην προπόνηση, ο Σουμπίνιο παραπάτησε και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο μηνίσκος είναι «καθαρός», έχει ωστόσο κάκωση στο γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος, που χάνει το Κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έκανε θεραπεία και πισίνα σήμερα και το ίδιο θα κάνει και αύριο. Όπως ενημέρωσε η ομάδα θα καταβληθεί προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο για να προλάβει τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, κάτι που σημαίνει πως θεωρείται δεδομένη η απουσία του από το πρώτο ματς Κυπέλλου με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.

Για το ματς στη Νέα Σμύρνη ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στη αποστολή είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Παπαδόπουλος, Γροντής, Μπαστακός, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόιτσεφ, Ουσέρο, Κεϊτά, Ούμπιντες.

Μεταγραφικά πλάνα

Τα μεταγραφικά πλάνα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς άπαντες στον Ατρόμητο ασχολούνται με τη διεκδίκηση των στόχων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει καταγραφή και αξιολόγηση παικτών, που πιθανόν να αποτελέσουν υποψήφιους στόχους. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Μανούσος.

Ο 29χρονος επιθετικός της Καλλονής, στην οποία αγωνίζεται την τελευταία πενταετία. Ο αρχηγός του συλλόγου της Λέσβου είναι στα υπόψη των Περιστεριωτών και αργότερα θα αποφασιστεί αν τελικά θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Μανούσος συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές στη Super League στον αγώνα της περασμένης Κυριακής εναντίον του Ατρόμητου, ενώ μετρά και 14 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 260 συμμετοχές και 50 γκολ. Μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα «φτερά».

Η αποχώρησή του από την Καλλονή θεωρείται δεδομένη, καθώς ο ίδιος προ ημερών βγήκε και το δήλωσε… Ομως, ο Ατρόμητος θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό αφού γι’ αυτόν ενδιαφέρεται η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός και μια κυπριακή ομάδα.

Σε πιο προχωρημένο στάδιο βρίσκεται για τον Ατρόμητο το ενδιαφέρον του για τον Νικολά Ντιγκινί που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στη Nova, επιβεβαίωσε το προ εβδομάδων ρεπορτάζ του «Goal» ότι έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή με την ομάδα του Περιστερίου: «Οντως έχουν υπάρξει κάποιες επαφές. Με ενδιαφέρει ο Ατρόμητος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα ήθελα να παραμείνω στην Ελλάδα. Δεν έχω επαφή με τον Λε Ταλέκ, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το ότι υπάρχει ένας συμπατριώτης μου εκεί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment