PeristeriNews.gr
Διεθνή

Βροχή τα βασιλικά στοιχήματα


Πολλές εικασίες προκαλεί η επερχόμενη γέννηση του διαδόχου του William και της Kate τον Ιούλιο.

Πολλές εικασίες προκαλεί η επερχόμενη γέννηση του διαδόχου του William και της Kate τον Ιούλιο. Πέρα από τις εικασίες τώρα τα πρακτορεία ανεβάζουν τον πήχη και δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα να στοιχηματίσει σε οτιδήποτε αφορά το πριγκιπικό έμβρυο! Το στοίχημα για το όνομα του παιδιού είναι το πιο δημοφιλές, ενώ συγκεκριμένο πρακτορείο καλεί τους πελάτες του να στοιχηματίσουν στο φύλο, το βάρος και το όνομα αντί 11,99 λιρών!

Άλλο κεντρικό πρακτορείο στοιχημάτων δίνει μεγαλύτερη ποικιλία… επιλογών: από το χρώμα των μαλλιών μέχρι ποια ημέρα της εβδομάδας θα γεννηθεί το βρέφος κι ακόμη και ποιο περιοδικό θα έχει την αποκλειστικότητα στις πρώτες φωτογραφίες. Ήδη υπάρχουν 1.000/1 πιθανότητες ώστε το νεογέννητο να ονομαστεί Waynetta ή Chardonnay, ενώ το Diana δίνει 6/1 και το Elizabeth 8/1.

Μόλις διέρρευσαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη, μέσα σε ώρες χιλιάδες λίρες είχαν ήδη πέσει στα στοιχήματα όσον αφορά το όνομα. Και μόλις οι Kate και William επιβεβαίωσαν την είδηση με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, εταιρείες κατασκευής σουβενίρ άρχισαν την παραγωγή αναμνηστικών… Κούπες με την επιγραφή «Βασιλικό μωρό το 2013» και «Γιούπι για τον Will και την Kate» κοστίζουν 19.95 λίρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Leave a Comment