Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θα τοποθετηθεί στη Βουλή ο Γ. Βαρουφάκης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

O πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα πάρει τον λόγο στη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής.

O πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα πάρει τον λόγο στη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής.

«Θα μιλήσετε σήμερα επί του νομοσχεδίου;» ρωτήθηκε ο κ. Βαρουφάκης προσερχόμενος στη Βουλή και απάντησε: «Μπορεί κανείς να με σταματήσει εμένα να μιλάω; Βεβαίως και θα μιλήσω».

Σε σύντομη συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, απέφυγε να σχολιάσει τα όσα φέρεται να είπε χθες, σε σύσκεψη της Αριστερής Πλατφόρμας, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχετικά με το Plan B που είχε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, η κυβέρνηση θα μπορούσε να πάει τη χώρα σε εθνικό νόμισμα, παίρνοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος 22 δισ. ευρώ, με τα οποία θα πλήρωνε μισθούς και συντάξεις, ενώ στο μεσοδιάστημα θα τύπωνε εθνικό νόμισμα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment