PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τεστ αλήθειας ζητάει η Ρούλα Πισπιρίγκου


Διατεθειμένη να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ώστε να αποδείξει, όπως υποστηρίζει, ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει ο Alpha, το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία της 33χρονης με έναν από τους συνηγόρους υπεράσπισης, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα,

Το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής που συναντάται στις ΗΠΑ δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Στην Ελλάδα, η μοναδική φορά που έχει γίνει αποδεκτό τέτοιο αίτημα ήταν στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη, το 1998, όπου ένας εκ των κατηγορουμένων είχε υποβληθεί στην εν λόγω διαδικασία και τελικά -δεδομένων κι άλλων αποδεικτικών στοιχείων- είχε αθωωθεί.

Στο μεταξύ, νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην 9χρονη δεν βρέθηκε μόνο η κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατο του κοριτσιού, αλλά κι άλλες ουσίες που δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που χορηγούσαν οι γιατροί.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση έχει ανοίξει νέος κύκλος ερευνών για τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment