PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος


Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, το οποίο έληξε 1-1 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Στην βαθμολογία, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 18 πόντους, με τον Ατρόμητο να βρίσκεται στην 8η θέση με 28 πόντους.

Και οι δύο θα αγωνιστούν τα playout με τον Ατρόμητο να έχει προβάδισμα παραμονής.

Όσον αφορά το ματς, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος είχαν λίγες στιγμές υπεροχής μοιρασμένες κάτι που δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 37′, ο Ατρόμητος έχασε την μπάλα από τον Κόντε, ο οποίος πήρε μέτρα, μοίρασε στον Ριένστρα στα αριστερά της περιοχής και εκείνος σούταρε για το 1-0.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 58′ του παιχνιδιού. Οι Περιστεριώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Τζοβάρα με το κεφάλι να τροφοδοτεί τον Αντζιέλσκι, ο οποίος έτρεξε, πέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ίλιτς φάνηκαν να ελέγχουν το ματς αλλά η αποβολή του Κιβρακίδη στο 73′, τους άφησε με παίκτη λιγότερο και έτσι προσπάθησαν να κρατήσουν την ισοπαλία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μέτρα και πίεσε και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ της νίκης αλλά ο Τσιντώτας κράτησε τον βαθμό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Κιάκος, Μπακαδήμας, Παντελάκης (43’ Σομποτσίνσκι), Σόρια, Καραχάλιος, Τζίνο (68’ Ροζάλες), Ριένστρα (79’ Λεό), Τούτου, Ροσέρο (68’ Παμλίδης), Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλιγκμπαρκ, Αθανασίου, Κούντε, Κουέν (81’ Φριτζόνσον), Γκονζάλεζ, Αντζιέλσκι (80’ Βέργος), Καμαρά (75’ Τριμμάτης), Ντιρκς (58’ Τζοβάρας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment