PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα μετά την τρίωρη απολογία του στα δικαστήριο της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 32χρονος άνδρας, Ιρακινής καταγωγής, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια 22χρονη κοπέλα, στην Ερμού, τραυματίζοντας την σοβαρά.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και μετά το τέλος της απολογίας του αποχώρησε σκυφτός και με χειροπέδες από τα δικαστήρια.

Ο 32χρονος είχε έρθει στη χώρα μας από τη Γερμανία μία μέρα πριν το χτύπημα και φέρεται να είπε στις Αρχές πως επιτέθηκε στο κορίτσι, γιατί θεωρούσε ότι ήταν κατάσκοπος και τον παρακολουθούσε. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν ο κατηγορούμενος προέβαλε τον ίδιο ισχυρισμό και στην απολογία του.

Η 22χρονη, η οποία δέχτηκε το τυφλό χτύπημα, χειρουργήθηκε, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό. Σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, η φοιτήτρια εξακολουθεί να φοβάται, ενώ το πρώτο που ρώτησε ήταν αν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Η κοπέλα δέχτηκε επίθεση πισώπλατα μέρα μεσημέρι, ενώ η Ερμού ήταν γεμάτη κόσμο. Αμέσως μετά την επίθεση ο κατηγορούμενος παρέμεινε στον χώρο, κρατώντας το μαχαίρι που χρησιμοποίησε μέχρι τη στιγμή που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Στιγμές τρόμου για 16χρονη στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment