PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ταξίδι αλληλεγγύης σε 8 προορισμούς


Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου Περιστερίου Γιώργος Βαθιώτης σε συνεργασία με τα Ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης προσέφεραν 9.500 παιδικά γάλατα και παιδικές κρέμες καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό σε Δημόσια Ιδρύματα, Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμων και διάφορους Φορείς και κοινωνικές ομάδες.

Παιδικά είδη στο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιού «ΜΗΤΕΡΑ» και παρέδωσαν στην Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Κ.Π.Π.Α Βαρβάρα Λιανοπούλου παιδικές τροφές και γάλατα που αφορούσαν τα παιδιά αυτού του Ιδρύματος καθώς και του Αναρρωτήριου Πεντέλης.

Σύλλογο Τριτέκνων

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου η αποστολή συνεχίστηκε με προσφορά παιδικών τροφών στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Αχαρνών και Νίκαιας και αφορούσε τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

900 παιδικές κρέμες,γάλατα και παιδικά tsips δόθηκαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πειραιά.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το ταξίδι αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε με την προσφορά παιδικών τροφών, ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης στον Ερυθρό Σταυρό Περιστερίου, τον Ερυθρό Σταυρό Πειραιά, το Σύλλογο Τριτέκνων Δυτικής Αττικής, που εδρεύει στην Ανθούπολη, και την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού.

450 παιδικές κρέμες, γάλατα και 300 παιδικά tsips στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών.

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι ανθρωπιάς ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου Γιώργος Βαθιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης για την αξιόλογη συνεισφορά, την άψογη συνεργασία και τις ζωντανές ελπίδες ανθρωπιάς που διατηρούμε.

Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή, βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε μία οικονομική κρίση που μαστίζει την κάθε ελληνική οικογένεια. Εμείς θα σταθούμε δίπλα στους τρίτεκνους, τους πολύτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τα άτομα με αναπηρία και γενικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που ψάχνουν την χαμένη τους αξιοπρέπεια, τα χαμένα όνειρα ζωής. Αυτά τα ταξίδια ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας θα ενταθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο μυαλό όλων μας υπάρχουν τρεις ισχυρές σκέψεις. Ο αγώνας συνεχίζεται, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, η αλληλεγγύη νικά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment