Πολιτική

Β. Μεϊμαράκης: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες»

Μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά με αιχμές κατά της κυβέρνησης, έστειλε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Β. Μεϊμαράκης, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

«Με πίστη στο Θεό, με πίστη στην πατρίδα, με πίστη στη δημιουργικότητα των Ελλήνων, παρά την όποια ανεπάρκεια και ανικανότητα των κυβερνώντων, στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα, εμείς θεωρούμε ότι όλοι μαζί οι Έλληνες ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες και την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε Μακεδόνες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημειώνοντας ότι «όλοι οι Έλληνες τιμούν εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι και για να έχουμε εθνική αξιοπρέπεια», αλλά και «τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, που  έγραψαν ένδοξες σελίδες στην Ιστορία του Έθνους».

«Ταυτόχρονα, όμως, σήμερα είναι και η γιορτή του Πολιούχου της πόλης του Αγ. Δημητρίου. Και με ευλάβεια προσήλθαμε στο ναό, γιατί αισθανόμαστε ότι Χριστιανοσύνη και Ελλάδα συμπορεύονται, πάνε μαζί», κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

 

Related posts

Κ. Μητσοτάκης-ΝΑΤΟ: Τελικά πρυτάνευσε η κοινή λογική και το καλό της Συμμαχίας

Peristeri News

Στη Βουλή η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής και το πλαφόν στη χονδρική

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Κανένα δείγμα σοβαρότητας από την κυβέρνηση

Peristeri News

Leave a Comment