PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα διατηρήστε την ισορροπία σας, ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες ακρότητες.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες καινοτόμες ιδέες για συνδέσεις έρχονται στο δρόμο σας. Να είστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να χάσετε τον έλεγχο όσων ξεστομίζετε προς το αντικείμενο του πόθου σας. Είτε να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι σημαντικό λείπει από μια καίρια σχέση σας. Αν χρονοτριβούσατε μέχρι να βρείτε την κατάλληλη στιγμή να θίξετε ένα ευαίσθητο θέμα, αυτή η Πανσέληνος θα σας τη δώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Καιρός να ξεκινήσετε την ανοιξιάτικη ανανέωση του εαυτού σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να γυμνάζεστε και να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας. Μπορείτε πλέον να το κάνετε και από το σπίτι, μιας και το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από σχετικά προγράμματα. Εκεί θα βρείτε και διατροφολόγους, που θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Παράλληλα, αξιοποιήστε τις καινοτόμες ιδέες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενισχύσετε το εισόδημά σας στη «νέα οικονομία» που εγκαθίσταται πλέον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε πόζα και στηθείτε μπροστά στην κάμερα, γι’ αυτό ενδέχεται να στραφείτε στην προώθησή σας ή προς την ηγεσία. Αν έχετε να μοιραστείτε κάτι, μην διστάζετε άλλο. Αρχίστε να μιλάτε και θα βρείτε ακόμα και απαντήσεις που σας λείπουν. Οι δυναμικοί διάλογοι είναι το χάρισμά σας, έτσι κι αλλιώς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρομαντικές εξελίξεις τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αλλά μην προκαλείτε «συγκρούσεις» για να διατηρήσετε το πάθος και μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι αποτελεί πάντα την προτεραιότητά σας, μπορεί να φτάσει σε σημείο εμμονής τις συνθήκες ζωής σας. Με τον περιορισμό κατ’ οίκον, θα αναζητήσετε τρόπους να έχουν όσοι συμβιώνετε τον προσωπικό τους χώρο και χρόνο. Τα συναισθήματα είναι πιθανό να διογκώνονται. Αν θελήσετε να δράσετε πρώτα και να σκεφτείτε μετά, καλύτερα να το αποφύγετε.

ΛΕΩΝ

Αμφιταλαντεύεστε στην κατανόηση της συμπεριφοράς ενός ατόμου; Ίσως να κρύβει πολλά μέσα του, που θα σας βοηθήσει να τα ανακαλύψετε η Πανσέληνος στον τομέα σας των σχέσεων. Προσέξτε να μην περάσετε στη σύγκρουση, πριν προλάβετε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Ενίοτε η διαφωνία βγάζει όλα τα συναισθήματα στο τραπέζι, γι’ αυτό μπορείτε να το ρισκάρετε. Αρκεί να είστε βέβαιοι ότι δεν θα βλάψετε τον δεσμό με το εν λόγω άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά τις δυσχέρειες στην παγκόσμια οικονομία, εσείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Να είστε σε επαγρύπνηση για μια ανέλπιστη ευκαιρία που μπορεί να σας προσεγγίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Σίγουρα δεν θα σας πιάσει εντελώς απροετοίμαστους, καθώς δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση τους τελευταίους έξι μήνες. Όσο στήνετε τον προϋπολογισμό σας, διαχειριστείτε προνοητικά τα έξοδά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο προβολέας πέφτει επάνω σας, φτάνει με την διακριτικότητα, τώρα πρέπει να διαπρέψετε. Αυτό που εσείς θεωρείτε αλαζονική προβολή, οι άλλοι το λένε προσωπική διαχείριση και πληρώνουν πολλά γι’ αυτήν. Είναι καιρός να γνωστοποιήσετε τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες. Οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς. Μπορείτε να γίνετε πρότυπο για μεγαλεπήβολους στόχους. Η ηγεσία σας καλεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκλειδώστε τις ικανότητές σας και ξεκολλήστε τα εγχειρήματά σας. Χτυπήστε και πάλι τις πόρτες που σας έκλεισαν παλαιότερα, κοιτάξτε τις «αποτυχίες» ως ευκαιρίες για να πάτε παρακάτω. Αν αποζητάτε ένα θαύμα, μην παλεύετε τη φυσική ροή της ζωής και αφεθείτε να σας οδηγήσει. Είστε έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές. Θα μπείτε σε νέες κατευθύνσεις με αστραπιαία ταχύτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακαλύψτε τη δύναμη της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Οργανώστε μια διαδικτυακή «συνέλευση» με συνεργάτες ή γείτονες, με στόχο σκοπούς που διεκπεραιώνονται και από απόσταση. Μπορείτε να παράσχετε λογιστικές υπηρεσίες ο ένας στον άλλο ή να κάνετε μαθήματα στα παιδιά σας. Δεν υπάρχει τίποτα που θα ήταν «τρελό» αν συνέβαινε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν κρυμμένες ευλογίες στην καριέρα σας. Ένας ηγετικός ρόλος που λαχταράτε μπορεί να σας προσεγγίσει τώρα, γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι και δεκτικοί. Ποτέ δεν βλάπτει λίγη κολακεία για την πρόοδο της καριέρας. Γι’ αυτό κάντε τους απαραίτητους διαλόγους πριν από τους άλλους και με εχεμύθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ανέφικτο να μην πείτε την αλήθεια σας. Ενδέχεται να ξεστομίσετε ακόμα και όσα είχατε ορκιστεί να μην πείτε ποτέ ή τουλάχιστον επί του παρόντος. Και ό,τι βγει, δεν επιστρέφει. Αν αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για προσωπικές σας αποκαλύψεις, αυτή είναι τώρα. Φροντίστε μόνοι να είναι όλοι ήρεμοι και δεκτικοί. Δεν πρέπει να αναστατώσετε περισσότερο κανέναν, με τις συνθήκες που επικρατούν.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πώς προχωρούν οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας; Είστε πανέτοιμοι να τις κοιτάξετε κατάματα. Αν είχατε την αίσθηση ότι κάτι περιόριζε τις δυνατότητές σας, μην επιτρέψετε να μειωθεί η διάθεσή σας. Μετρήστε τους στόχους σας και περάστε τους από το φίλτρο του ρεαλισμού. Εδώ και τα εφεδρικά σχέδια θα αποδειχθούν πολύτιμα και απόλυτα εφικτά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment